ورود شنبه ، 1 مهر ، 1396

کد خبر: 626   |  دفعات بازدید : 482   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آغاز ثبت‌نام آزمون سراسری از ساعت 17 امروز/ متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ثبت‌نام کنند

20 بهمن, 1395

ثبت‌نام آزمون سراسری سال 96 برای پذیرش در همه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور و نیز برای پذیرش در رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 17 امروز آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ثبتنام آزمون سراسری سال 96 از امروز سه‏‌شنبه 19 بهمن، از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org آغاز می‌شود و تا روز پنجشنبه 28 بهمن ادامه دارد.

همچنین دفترچه راهنمای آزمون هم از ساعت 14 بر روی سایت سازمان سنجش قابل دریافت و مشاهده است. آزمون سراسری سال 96 در روزهای پنج‌شنبه و جمعه 15 و 16 تیر سال 96 در حوزه‌های امتحانی در سراسر کشور برگزار میشود و نتیجه اولیه آزمون به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه مربوط در نیمه دوم مرداد 96 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر میشود.

فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی کد رشته محلهای مرتبط آزمون سراسری سال 96 در دهه سوم شهریور 96 اعلام می‌شود.