ورود دوشنبه ، 4 ارديبهشت ، 1396

کد خبر: 619   |  دفعات بازدید : 232   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 دي, 1395

مراسم بزرگداشت ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دربخشهای مختلف شهرستان کازرون برگزار شد.

آیین بزرگداشت ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باحضور،فرماندار ومسولان ادارات،نهادها وارگانها وجمعی کثیری از اقشار مختلف مردم در مصلای نماز جمعه  با سخنرانی امام جمعه کازرون برگزار شد.

خرسند به تشریح ابعاد شخصیتی و سابقه مبارزاتی مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پرداخت و در سخنانی اظهار داشت: زمانی عالمی بزرگوار از دنیا می‌رود یک جامعه را عزادار می‌کند و تمام افراد آن جامعه خود را صاحب‌عزا می‌دانند بنابراین برگزاری مجلس تکریم از شخصیت آقای هاشمی رفسنجانی تکریم از علم یک عالم و نیز تکریم از مجاهد نستوهی است که نزدیک به 70 سال از عمر خود را در مبارزه گذرانده بود.

حجت‌الاسلام محمد خرسند ادامه داد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در 12 یا 13 سالگی وارد فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی، مذهبی و مبارزاتی شده بود و به‌حق خدمات مؤثری در راه انقلاب اسلامی از خود به ثبت رسانده و بیشترین زحمات را برای نظام اسلامی و انقلاب اسلامی کشیده است.

وی گفت: شهید مظلوم دکتر بهشتی، شهید متفکر آیت‌الله مطهری، دکتر باهنر و آیت‌الله خامنه‌ای و مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ازجمله پنج نفر از ارکان نظام بودند گرچه در رأس انقلاب حضرت امام(ره) بود اما هرکدام از آنان در ابعادی ایفای نقش می‌کردند.

امام‌جمعه کازرون بیان داشت: مبارزات آیت‌الله بهشتی و آیت‌الله مطهری و دکتر باهنر بیشتر یک مبارزه فکری بود اما مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یک مبارزه شفاف و آشکار حتی مسلحانه با رژیم شاهنشاهی داشت و بارها به زندان می‌افتاد و مورد شکنجه‌های وحشتناک ساواک آن رژیم قرار می‌گرفت.

خرسند تصریح کرد: به خاطر وسعت مالی که آقای هاشمی داشت در طول مبارزات به خانواده‌های زندانیان و طلاب قم و هم‌چنین به خانواده‌های سیاسیون کمک مالی می‌کرد.

وی به مسؤولیت‌های سنگین و گوناگون ایشان در نظام جمهوری اسلامی از بدو انقلاب، دوران جنگ و بعد از جنگ و تاکنون اشاره کرد و اظهار داشت: هیچ شخصیتی از میان شخصیت‌های پیشین و فعلی مانند آقای هاشمی نتوانسته‌اند این‌همه رده‌های مسؤولیت‌ها را طی کرده باشند.

امام‌جمعه کازرون به موضع سیاسی و دفاع مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از جایگاه ولایت‌فقیه چه در زمان حضرت امام(ره) که شاگرد و مطیع امام بود و چه در زمان زعامت مقام معظم رهبری بااینکه پنج سال از مقام معظم رهبری بزرگ‌تر بودند خود را از رهروان رهبری می‌دانستند و به آن پایبند بودند چنانچه پس از انتخابات 84 پایبندی ایشان بر همگان آشکار شد و از حکم رهبری اطاعت کرد.

خرسند بابیان اینکه حساب ابعاد شخصیتی آقای هاشمی رفسنجانی از حساب نزدیکان حتی از فرزندان ایشان جدا است گفت: آیت‌الله هاشمی ارادتش به‌نظام و انقلاب و ولایت و به شخص مقام معظم رهبری یک ارادت بی‌نظیری است که بارها این دو بزرگواران احساس صمیمیت خود را به یکدیگر ابراز کرده‌اند.

وی با ابراز تأسف تصریح کرد: در سال‌های اخیر تندروهای هر دو جناح سیاسی اصلاح‌طلب و اصول‌گرا هجمه‌های سنگینی به ابعاد شخصیتی آیت‌الله هاشمی وارد کردند اما ایشان فقط صبر و تحمل پیشه کرد.

امام‌جمعه کازرون گفت: بالاخره ایشان گرچه در برخی مواضع خود دارای ضعفی نیز بود، که البته هر انسانی امکان داشتن ضعف را دارد بنابراین انتقادگران زیاده‌روی کردند و به‌جای اینکه مواضع را نقد کنند به انتقاد از کلیت زندگی ایشان پرداختند که دور از انصاف بود.

خرسند بیان داشت: کلیت زندگی آقای هاشمی دارای افتخار و کسی است که تا پای مرگ رفت و متحمل شکنجه‌های بسیار حتی ترور شد و به فرزندی امام افتخار می‌کرد که نباید از این کلیت چشم‌پوشی کرد.

وی در پایان گفت: کسانی که امروز از آقای هاشمی دلسوزی می‌کنند همان افرادی هستند که دیروز به تهمت و افترا از وی می‌پرداختند و ابعاد شخصیتی ایشان را ناجوانمردانه زیر سؤال می‌بردند و چشمانشان را بر واقعیت می‌بستند

مراسم بزرگداشت ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دربخشهای مختلف شهرستان کازرون برگزار شد  مراسم بزرگداشت ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دربخشهای مختلف شهرستان کازرون برگزار شد