ورود شنبه ، 7 اسفند ، 1395

کد خبر: 615   |  دفعات بازدید : 168   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

22 دي, 1395
محسن هاشمی، فرزند ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) و معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی از ابراز همدردی دانشجویان، استادان و کارمندان این دانشگاه قدردانی کرد.
پیام فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی (ره) به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محسن هاشمی، فرزند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تشییع و خاکسپاری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(ره) از ابراز همدردی خانواده دانشگاه‌ آزاد اسلامی قدردانی کرد.

او در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر پیام ایشان به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «همانگونه که دغدغه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وحدت بود و فقط برای وحدت و اعتدال در جامعه حرکت می‌کرد، ویژگی ایشان نیز این است که حتی فوت آیت‌الله باعث وحدت است نه باعث اختلاف