ورود سه شنبه ، 3 مرداد ، 1396

کد خبر: 609   |  دفعات بازدید : 385   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بماسبت هفته پژوهش/تجلیل از پژوهشگران بر تر در واحد کازرون

29 آذر, 1395
بمناسبت گرامید اشت هفته پژوهش، طی مراسمی با حضور رئیس واحد از پژوهشگران برتر رشته های مختلف ،پرسنل وکارشناسان حوزه پژوهشی واحد کازرون تجلیل بعمل آمد.
بماسبت هفته پژوهش/تجلیل از پژوهشگران بر تر در واحد کازرون

بمناسبت گرامید اشت هفته پژوهش، طی مراسمی با حضور رئیس واحد ، جمعی از استادان وکارکنان حوزه پژوهش از پژوهشگران برتر رشته های مختلف ،پرسنل وکارشناسان حوزه پژوهشی واحد کازرون تجلیل بعمل آمد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، دکتر محمد حسین مرحمتی زاده معاون پژوهشی واحد کازرون ضمن تبریک هفته پژوهش به نقش پژوهش درجامعه پرداخت وگفت:هرجامعه ای برای برنامه ریزی درسطح خرد و کلان خود وحرکت اقتصادی و صنعتی نیازمند به اطلاعات صحیح وتحقیقات جامع وکامل پژوهشی است.

دکترمحمد حسین مرحمتی زاده افزود: پیشرفت و توسعه وزیرساختهای هرکشوری منوط به داشتن پژوهش وتحقیقات لازم است و راهکارهایی می‌تواند موفق واثر بخش باشد که فرایند تحقیق و پژوهش به درستی صورت گرفته باشد و با شناسایی نکات قوت و ضعف موارد می‌توان با پژوهش محوری راه حل‌های مناسب و کارآمد را برنامه ریزی و اجرا کرد.

لازم به ذکر است در پایان جلسه از 27 نفرپژهشگر برتر درسطح واحد واستادان وکارشناسان حوزه پژوهش تجلیل شد.