ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 605   |  دفعات بازدید : 1292   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

کسب مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۱۶ آنتالیا ترکیه از سوی دانشجوی واحد کازرون

24 آذر, 1395

حامد سلیمانی دانشجوی رشته کار‌شناسی ارشد تحقیقات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون موفق به دریافت مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۱۶ آنتالیا ترکیه شد.
کسب مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۱۶ آنتالیا ترکیه از سوی دانشجوی واحد کازرون

حامد سلیمانی دانشجوی رشته کار‌شناسی ارشد تحقیقات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون موفق به دریافت مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۱۶ آنتالیا ترکیه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حامد سلیمانی عضو تیم ملی اسپرت (کیک بوکسینگ) کشور و دانشجوی دوره کار‌شناسی ارشد رشته تحقیقات آموزشی واحد کازرون در سال ۹۴ توانست مقام دوم جهانی را در این رشته کسب کند و در سال ۹۵ موفق به دریافت مدال طلایی این دوره از مسابقات جهانی شده است.

سلیمانی در این دوره از مسابقات جهانی در رقابت با حریفان خود با وزن ۵۶ کیلو گرم از کشورهای ازبکستان، تاجیکستان، افغانستان، مصر و سوریه به رقابت پرداخت.

دکتر سعید خاتم‏‌ساز رئیس واحد کازرون با تبریک این افتخار بزرگ جهانی اظهار کرد: «دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور در تمام عرصه‌های علمی- پژوهشی و به ویژه رشته‌های مخلف ورزشی دارای افتخارات ملی و جهانی هستند

رئیس واحد کازرون افزود: «در اولین فرصت از تلاش‌های این قهرمان ملی پوش و دانشجوی مدال آوردانشگاه تجلیل و قدردانی به عمل می‌آید