ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 601   |  دفعات بازدید : 1285   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ازسوی بسیج دانشجویی: تریبون آزاد"صنفی" با حضورمسئولان دانشگاه آزاد کازرون برگزار شد

15 آذر, 1395

برنامه تریبون آزاد صنفی دانشجویان با حضورهیئت رئیسه واحد درراستای بررسی مسائل ورفع مشکلات صنفی دانشجویان درمحل محوطه دانشکده علوم انسانی برگزارشد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، برنامه تریبون آزاد صنفی دانشجویان رشته های مختلف به صورت پرسش وپاسخ همراه با سولات صنفی دانشجویان ازجمله، بررسی مشکلات خوابگاه های دانشجویی، تسریع درامور رفاهی، سرویس ایاب وذهاب، مشکلات آموزشی،پژوهشی و فرهنگی برگزارشد.

دکترسعید خاتمسازرئیس واحد کازرون با تبریک روزدانشجووتقدیرازحوزه بسیج دانشجویی که همزمان با روز دانشجوبرنامه تریبون آزاد را برگزارکرده است،

اظهارداشت:به لحاظ آشنایی بیشتربا مشکلات شمادانشجویان ورفع کمبودهای ومشکلات صنفی ونیزدغدغه هاوخواسته های منطقی شما دراین جلسه شرکت کرده ام ودرجهت برطرف کردن و یا کم کردن ایرادها نهایت تلاش راانجام می دهیم.

در ادمه برنامه تریبون آزاد صنفی دانشجویان معاونان فرهنگی، پژوهشی آموزشی وعلوم پزشکی واحد کازرون با حضور درپشت تریبون درخصوص مشکلات حوزهای خود پاسخ داده ومسعدت نمودند درکوتاه ترین زمان ممکن درجهت رفع آنها اقدام نمایند.

ازسوی بسیج دانشجویی:  تریبون آزاد"صنفی" با حضورمسئولان  دانشگاه آزاد کازرون برگزار شدازسوی بسیج دانشجویی:  تریبون آزاد"صنفی" با حضورمسئولان  دانشگاه آزاد کازرون برگزار شد