ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 600   |  دفعات بازدید : 1306   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ارائه خدمات درمانی پایگاه سلامت انجمن علمی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی کازرون به زائران احمدبن موسی شاهچراغ (ع)

15 آذر, 1395

انجمن علمی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با همکاری پایگاه دارالشفاء آستان مقدس حضرت احمد بن موسی (ع) طی دوروز فعالیت توانست به صدها زائرحرم خدمات درمانی ارائه کند.

معاون علوم پزشکی واحد کازرون گفت: «تیم مشاوره پزشکیBMI گروه پرستاری واحد کازرون در مدت 2روز بصورت صبح و عصر با حضور در صحن مقدس احمد بن موسی (ع) مستقر و با ارائه خدمات درمانی از جمله تست فشارخون, قند خون, قد, وزن, محاسبه به صورت رایگان به صدها زائر خدمات ارایه کردند

دکتر مختار مختاری افزود: «این پایگاه همچنین بعد از نماز مغرب و عشا با توجه به برنامه لاله گردانی در صحن حرم مطهر, به صورت تیم های فوریت پزشکی در نقاط مختلف صحن مستقر شده و درصورت نیاز و مشاهده موارد اورژانسی به وضعیت زائرین رسیدگی می کردند.