ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 591   |  دفعات بازدید : 1247   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 آذر, 1395
حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت‌نام در فراخوان جذب نیروهای درمانی موردنیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه آزاد اسلامی تا 15 آذر خبر داد.
فراخوان جذب نیروهای درمانی موردنیاز بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- حوزه علوم پزشکی این دانشگاه برای تامین و تکمیل کادر درمانی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه دانشگاه آزاد اسلامی نیرو جذب می‌کند.

پزشک عمومی، پرستار، کارشناس کاردان اتاق عمل، ماما، کارشناس کاردان هوشبری، کمک بهیار، کارشناس امور بیمارستان‌ها، کارشناس بهبود کیفیت، متصدی پذیرش، کارشناس آزمایشگاه، کارشناس رادیولوژی، تکنسین رادیولوژی، کارشناس پروتز، کارشناس امور اطلاعات سلامت، منشی بخش، کارشناس بهداشت محیط، کارشناس بهداشت حرفه‌ای، کارشناس تغذیه، کارشناس ایمنی بیمار و کاردان بهداشت دهان (بهداشت کار دهان و دندان) شغل‌های مورد نیاز در این فراخوان است.

علاقه‌مندان و متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با شرایط جذب، می‌توانند به سامانه http://jazbniroo.med.iau.ir/ مراجعه کنند و در صورت داشتن سوال با شماره تلفن 47351626-021 تماس بگیرند.