ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 505   |  دفعات بازدید : 1332   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 ارديبهشت, 1395
نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی 1395 دانشگاه آزاد اسلامی، ساعت 14 امروز اعلام شد.
نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی 1395 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی 1395 دانشگاه آزاد اسلامی، ساعت 14 امروز اعلام شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر بهروز دانشیان گفت: «نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی 1395 دانشگاه آزاد اسلامی امروز چهارشنبه 29 اردیبهشت اعلام شد. داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از وضعیت خود مطلع شوند.»

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی افزود: « آن دسته از داوطلبان آزمون دکتری تخصصی 95 که شماره داوطلبی خود را در اختیار ندارند، می‌توانند از طریق تلفن گویا به شماره 4743 و انتخاب کلید شماره 3 و ارائه اطلاعات درخواستی نسبت به دریافت شماره داوطلبی اقدام و سپس به سامانه الکترونیکی این مرکز برای مشاهده نتایج خود مراجعه کنند.»

او افزود: «با توجه به اینکه اعلام نتایج نهایی از طریق شماره داوطلبی صورت می گیرد، لازم است داوطلبان در حفظ و نگهداری آن دقت لازم را داشته باشند.»

دانشیان گفت: «‌زمان اعلام نتایج اولیه دوره‌های بدون آزمون و پژوهش محور دکتری تخصصی 1395 دانشگاه آزاد اسلامی متعاقباً اعلام می‌شود.»