ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 504   |  دفعات بازدید : 1613   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری اولین دوره ازمسابقه سازه های ماکارونی در واحدکازرون

29 ارديبهشت, 1395

پوریا قاسمی جعفربیگلو دبیر انجمن مهندسی عمران واحد کازرون گفت:اولین دوره مسابقه سازه ماکارونی باحضور 21تیمو22سازه دردانشگاه آزاداسلامی کازرون برگزار شد.

برگزاری اولین دوره ازمسابقه سازه های ماکارونی در واحدکازرون

پوریا قاسمی جعفربیگلو دبیر انجمن مهندسی عمران واحد کازرون گفت:اولین دوره مسابقه سازه ماکارونی باحضور 21تیمو22سازه دردانشگاه آزاداسلامی کازرون برگزار شد.

پوریا قاسمی جعفربیگلو دبیر انجمن مهندسی عمران واحد کازرون گفت:اولین دوره مسابقه سازه ماکارونی باحضور 21 تیم  و22سازه دردانشگاه آزاداسلامی کازرون برگزار شد

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا، سها پورمحمد داوراین دوره ازمسابقات گفت:با همت انجمن علمی گروه عمران واحد کازرون این مسابقه با شرکت 21 تیم ازدانشگاههای پیام نور،دانشکده سماکازرون وتیم های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.

وی هدف ازبرگزاری این مسابقات راآشنایی بیشتردانشجویان با مفاهیم سازه ای وتقویت انگیزه وخلاقیت در طراحی ونیز تعامل و همکاری بین دانشجویان رشته ها ی مختلف ذکرکرد.

دبیر انجمن مهندسی عمران واحد کازرون افزود: تعدادی از همکاران گروههای عمرانی و معماری ما را در داوری با این دوره از مسابقات همراهی وکمک کردند .

مسابقه سازه ماکارونی با شرکت 21 تیم و 22 سازه به رقابت پرداختند که با قهرمانی تیم دانشگاه اسلامی کازرون ونایب قهرمانی تیم انجمن علمی مهندسی گروه عمران واحد کازرون ورتبه سوم این دوره ازمسابقات توسط تیم دانشگاه پیام نورکازرون کسب شد. (ویرایش دوم)

برگزاری اولین دوره ازمسابقه سازه های ماکارونی در واحدکازرونبرگزاری اولین دوره ازمسابقه سازه های ماکارونی در واحدکازرون