ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 501   |  دفعات بازدید : 1440   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بر اساس مصوبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، امکان پذیرش دانشجوی دستیاری در رشته تخصصی داخلی در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شد.

29 ارديبهشت, 1395

دستیار پزشکی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر سید علی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «شورای گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در 26 اردیبهشت، با درخواست دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر پذیرش دستیاری بیماری‌های داخلی موافقت کرد.»

ابطحی با اشاره به سه دهه تربیت پزشک عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «با توجه به توسعه صورت گرفته در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقای کیفیت و اعتباربخشی آموزشی و درمانی، جذب هیات علمی، اصلاح ساختار و فعالیت دفاتر توسعه آموزش (EDO)، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با پذیرش دستیار تخصصی داخلی در دانشگاه آزاد اسلامی موافقت کرد.»

او افزود: «حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 96-95 علاوه بر تربیت دانشجو دکترای حرفه‌ای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و سایر رشته‌های کارشناسی‌ارشد، کارشناسی و کاردانی به تربیت دستیار رشته تخصصی داخلی نیز می‌پردازد.»

دکتر فرهاد ادهمی‌مقدم، مدیرکل توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: «برای نخستین بار است که پذیرش دانشجوی دستیاری تخصصی در رشته پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است. البته در سال 87 در رشته دندانپزشکی پذیرش دانشجوی دستیاری صورت گرفت اما متاسفانه علی‌رغم تلاش‌های بسیار زیاد مسئولان و همکاران در سال‌های قبل، از آغاز راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون، فقط پذیرش دانشجو در رشته پزشکی عمومی صورت می‌گرفت که خوشبختانه با حمایت و پیگیری‌های ریاست دانشگاه و معاون علوم پزشکی، سرانجام در رشته پزشکی امکان جذب دانشجوی دستیاری فراهم شد.»