ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 498   |  دفعات بازدید : 1506   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس:زنان فرهیخته در مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند

26 ارديبهشت, 1395
دکترحمزه ساروئی دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور درگردهمایی زنان فرهیخته استان فارس که به میزبانی واحدکازرون برگزارشده بود  در خصوص توانمندی و نقش ارزنده زنان در مدیریت جامعه بیاناتی را ایراد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس بابیان اینکه امروز  لازم است دانشگاهها با استفاده ازخردجمعی و شورایی و اخلاق مداری مدیریت شوند،گفت: تصمیم گیری در حوزه مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس اخلاق مداری  و استفاده از بهره گیری خردجمعی در راستای پیشرفت و توسعه علمی صورت می گیرد.

وی افزود: از زمانی که مدیریت دانشگاه آزاد بصورت استانی تغیرکرده حدود19 واحد ضرر ده در سطح استان فارس شناسایی شدو در این مدت باتلاش واحدهای دانشگاهی و رهنمودهای مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی این آمار کاهش پیدا کرده و به 7 واحد رسیده است و امیدواریم در آینده نزدیک واحد های ضررده در استان و حتی درسطح کشور به صفر برسد .

سارویی اظهارکرد:درسطح کشور استان فارس دارای بیشترین واحد های دانشگاهی و مراکز آموزشی است و حدود یکصد و ده هزار دانشجو در واحد های استان فارس مشغول تحصیل می باشندواین یک افتخاراست که بزرگترین خانواده دانشگاه آزاددرسطح استان فارس قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس درحاشیه این گردهمایی از برگزاری مسابقات رباتیک وهوش کشوری که با حضور بیست تیم مطرح دانشگاههای دولتی وآزاد از یازده استان کشوردرمجتمع ورزشی امام علی (ع) واحد کازرون ، در حال رقابت هستندبازدیدو با جمعی از دانشجویان نخبه و دارای اختراع گفتگو کرد.

دکتر سارویی سپس به ساختمان دانشکده علوم انسانی در دفتر انجمن اسلامی دانشجویان متحد واحد کازرون رفت و درنشست صمیمی از نزدیک با اعضاء این تشکل گفتگو کرد.

رئیس دانشگاه استان فارس دراین نشست با بیان اینکه در دانشگاه تکریم دانشجو و تکریم ارباب رجوع یک اصل است اظهار داشت: مسئولان دانشگاهها اعضای هیات علمی و کارکنان باید بنحومطلوب پاسخگوی ارباب ورجو باشند .

در پایان دکتر ساروئی با حضور در بیمارستان 96 تختخوابی امام علی (ع)  از روند انجام کارهای پایانی بیمارستان بازدیدکرد.

لازم به یادآوری است شورای تخصصی زنان فرهیخته دانشگاههای فارس که با حضور دکترسارویی دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس ،دکترفرزانه رئیس دبیرخانه هیات امنا،دکترجمشدیان رئیس شورای زنان استان فارس وجمعی اززنان فرهیخته ازواحد های دانشگاهی فارس و با سخنرانی دکتر روان شناس خانم سیما فردوسی بصورت صبح وبعد ازظهردر سالن اجتماعات دانشگاه برگزارشد.