ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 497   |  دفعات بازدید : 1344   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

21 ارديبهشت, 1395
 دکتر سعید خاتم ساز سرپرست واحد کازرون از برگزاری اولین شورای زنان فرهیخته استان فارس در واحد کازرون خبر داد.
 اولین گردهمایی زنان فرهیخته استان فارس در واحدکازرون برگزار می گردد

دکتر سعید خاتم ساز سرپرست واحد کازرون از برگزاری اولین گردهمایی  زنان فرهیخته استان فارس در واحد کازرون خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا : سرپرست واحد کازرون  ضمن تبریک بمناسبت ایام و اعیاد مبارک شعبانیه گفت: روزشنبه 25اردیبهشت ماه واحدکازرون میزبان اولین  گردهمایی بزرگ زنان فرهیخته ازدانشگاههاومراکز آموزشی استان فارس درراستای ایجاد بانک اطلاعاتی زنان وبهره گیری ازتوان آنان دربرنامه ریزیهای آینده است.

وی اظهار کرد: این گردهمایی با حضور دکتر ساروئی دبیرهیات امنا و رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان فارس دکترجمشیدنان رئیس شورای زنان در استان فارس وبا سخنرانی مشاوره و روانشناس  کشور خانم دکتر فردوسی برگزار می گردد.