ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 492   |  دفعات بازدید : 1533   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مراسم جشن ازدواج 87 زوج دانشجو در واحد کازرون :با سخنرانی مشاوره خانواده دکترسیما فردوسی

15 ارديبهشت, 1395

مراسم جشن ازدواج 87زوج دانشجویی باسخنرانی روانشناس مطرح کشور سیما فردوسی با موضوع همایش واستحکام خانواده درسالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزارگردید .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ،دکتر سیما فردوسی مشاور و روانشناس خانواده با بیان اینکه خداوند انسان را از ابتدا یک موجود اجتماعی و پر از نیازهای مختلف در دو قالب روحی، روانی وجسمانی خلق کرده است ،اظهارکرد:برای ازدواج و تشکیل خانواده باید هم خو د فرد وهم شخص مورد انتخاب آینده اش به بلوغ و رشد فکری،جنسی ،اجتماعی و روحی روانی کامل رسیده باشند ودارای ملاک های اصلی ازدواج باشند.

این روانشناس بالینی با بیان اینکه انسان از همان دوران کودکی که اولین لبخند را می زند به معنی ایجاد ارتباط است گفت : کودکان با لبخند و تکان دادن دستان میل به ارتباط با دیگری را ابراز می کنند و این حس در دوران کودکی تا نوجوانی باگرایش ارتباطی به هم سن و هم جنس خود بیشتر است  و در دوران نوجوانی تا جوانی دغدغه نوجوان به سمت جنس مخالف کشیده می شودکه در این زمان نیاز به راهنما ،هدایت ومشاوره انتخاب سالم دارند.

وی اظهار کرد : نوجوان به سمت ارتباط جنس مخالف و تحت عنوان ازدواج گام برمیداردکه باید تلاش کرد یک انتخاب  صحیح و مناسب صورت گیرد و اگر آگاهانه باشد رشد و تحول ایجاد می کند و فوق العاده در زندگی مهم است و باید هشیارانه ، هدفمند ،آگاهانه و با رعایت ملاک های اصلی ازدواج انجام شود .

مشاور خانواده  با آسیب شناسی زندگی زوجین افزود: در زندگی نباید همه نصیحت های خانواده  همسر را به دخالت کردن ربط داد بلکه خیلی از حرفهای آنها را میتوان بهره گرفت ونیز توجه شودزیاد به همسر گلایه خانواده را مطرح نشود زیرا موجب اختلاف و دلسردی می شود.

وی با بیان اینکه شخصیت زن  و مرد بسیار متفاوت است،گفت، مثلاً زنها عادت  دارند درخانه زیاد حرف می زنند اما مردها در محل کار و خانم ها همیشه بصورت سمعی ومنتظرشنیدن حرف طرف مقابل هستند اما مردها بصری هستند و میخواهند موضوع رامشاهده کنند. و زوج هاباید به این تکنیک های ظریفو حساس توجه داشته باشند.