ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 490   |  دفعات بازدید : 1399   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 ارديبهشت, 1395
دکتر علی اکبر عارف معاون فرهنگی ، دانشجویی واحد کازرون از برگزاری اردوی فرهنگی تفریحی ویژه استادان در جوار امام زاده سیدحسین (ع)خبر داد.
برگزاری اردویفرهنگی، تفریحی ویژه استادان واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون اظهار کرد: این اردو با  هدف بالا بردن سطح روحیه استادان و ادامه بحث کرسی های آزاد اندیشی  استادان در یکی از باغات کنار چشمه امام زاده صورت گرفت.

مسئول بسیج اساتید واحد کازرون افزود: در این اردو از تمام استادان دعوت بعمل آمده و درصد بالایی از همکاران لطف کردن و در این اردو شرکت کرده اند و ما سعی داریم از اوقات فراغت آنان در راستای تقویت مسائل علمی،فرهنگی بر نامه ریزی و تلاش نماییم

این جلسه با نماز جماعت مغرب وعشاء شروع وسپس  با اشعاری نو و با بیان ولهجه کازرونی توسط استاد ادبیات وشاعر برجسته شهرستان محمد کاظم دهقانیان ادامه داشت.

سپس حجه الاسلام یاسین راد با تبریک هفته معلم درخصوص ویژگی های استاد شهید مرتضی مطهری سخنانی را بیان کرد و افزود : شهید مطهری هم خودش بیدارودانا به مسائل زمان بود و هم دیگران را بیدار می کرد .

وی با بیان اینکه اگر رشته تحصیلی شما اساتید گرامی با معارف اسلامی فاصله دارد بیشتر مواظب باشید ودراین خصوص مطالعه بیشتری انجام دهیدو انسان نباید جو گیر رشته وپست وسمت شود.

وی با ارائه چند حدیث گفت :پیامبر گرامی اسلام( ص) فرموده  بدترین  اشخاص کسانی هستند که مردم را از ما دور می کنند ویا اینکه به دشمنان ما توجه زیادی وبهائ بیشتر بدهند.