ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 49   |  دفعات بازدید : 3337   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

باشگاه پژوهشگران جوان واحد كازرون به نمايندگي از واحدهاي منطقه يك در نمايشگاه سراسري تهران شركت مي‏نمايد »

26 دي, 1391

مسئول باشگاه پژوهشگران جوان واحد كازرون با بيان اينكه اين باشگاه به نمايندگي از سوي تمامي واحدهاي منطقه یک دانشگاه آزاد اسلامی در نمايشگاه سراسري تهران شركت خواهدکرد، گفت: همزمان با ایام دهه فجر در بهمن ماه امسال  ابتدا در قزوين و سپس در تهران نمايشگاهي از دستاوردهاي علمي پژوهشي نخبگان و پژوهشگران جوان کشور برگزار مي‏گردد.

عضوهيأت‏علمي واحد كازرون از حضور فعال خود در نمايشگاه فوق خبر داد و در این راستا گفت: تعدادي از اختراعات و دستاوردهاي پژوهشگران جوان در سطح دانشگاههاي فارس را در اين نمايشگاه ارائه خواهيم داد.

مسئول باشگاه پژوهشگران واحد كازرون اظهار داشت: دانشگاههاي منطقه يك به لحاظ ارائه مقالات و اختراعات در وضعيت مطلوبي قرار دارند و اميدواريم در آينده فرصتي باشد تا تك‏تك واحدها بتوانند توانمندي  وافتخارات خود را به نمايش گذارند.            خانم دكترابولپور افزود: باشگاه پژوهشگران واحد كازرون با داشتن اعضاي فعال توانست در ارزيابي كه در ماه گذشته در شهر مقدس مشهد با حضور دكترفرهاد دانشجو رياست دانشگاه‏آزاداسلامي صورت گرفت باکسب رتبه خوبي در رديف 14 باشگاه فعال  وبر تردر سطح كشور قرار گیرد.

خانم ابولپور در پايان رمز موفقيت نخبگان و پژوهشگران واحد كازرون را حاصل تلاش ، كوشش و پشتكار دانشجويان واساتید و حمايت‏هاي هيأت‏رئيسه و مسئولين دانشگاه نسبت به امر پژوهش و تحقيقات دانست.

.

alighorbani
1391 دي 27 چهارشنبه 11:21 ب.ظ
این خوبه که دانشگاه ما توانسته رتبه خوبی کسب کنه ولی واقعا برای تهیه هر مقاله زحمات زیادی لازمه، حتی واسه نوشتن 1کتاب باید بیش از 2سال وقت گذاشت انشالا که مئسولین دانشگاه ما را حمایت کنند که ما هم جواب حمایت های اون هارا بدهیم.