ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 489   |  دفعات بازدید : 1517   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با اهداء شاخه های گل از استادان واحد کازرون تجلیل شد

13 ارديبهشت, 1395
بمناسبت گرامیداشت هفته معلم با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی ازجمله اهداء شاخه های گل ازسوی سرپرست واحد به استادان درمحل کلاسهای درس یاد و خاطر استاد شهید مرتضی مطهری را در واحد کازرون پاس داشتند.
            با اهداء شاخه های گل  از استادان واحد کازرون تجلیل شد

گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا،دکترسعیدخاتم‏ساز سرپرست واحد کازرون با تبریک هفته معلم و گرامیداشت یاد وخاطره استاد شهید مرتضی مطهری به همراه معاونین به محل کلاسهای درس استادان رشته های مختلف رفته و در جمع دانشجویان با شاخه های گل از استادان تجلیل بعمل آوردند.

هفته معلم بهانه ای است تا در آن ضمن تجلیل از مقام شامخ معلمان، به بررسی جایگاه این قشر در اسلام و در نزد علمای دین پرداخته شود و معلم واقعی و دلایل لزوم احترام به مقام شامخ معلم مورد بررسی قرار گیرد.

سرپرست واحد کازرون با گرامیداشت این روز بزرگ اظهارداشت: هفته معلم بهانه ای است تا ضمن تجلیل از مقام شامخ معلمان، به بررسی جایگاه این قشر در اسلام و در نزد علمای دین پرداخته شود .

.خاتم ساز گفت: فرا رسیدن 12 اردیبهشت یادآور جایگاه والای علم و معرفت و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته ای است که در طول تاریخ پرافتخار این سرزمین در حریم مقدس دانشگاه و مدرسه تلاش داشته اند.

سرپرست واحد کازرون با اعلام برنامه های مختلف به مناسبت گرامیداشت روز معلم اظهار کرد: علاوه بر تجلیل از استادان نشست های علمی متعددی ویژه استادان در سطح واحد برگزارمی گردد.

در پایان یکی از دانشجویان حاضر در کلاس درس ضمن گرامیداشت این ایام بزرگ علمی گفت: هیأت رییسه واحد کازرون گام نو و تازه ای را در این روز ایجاد کردند و تجلیل از استاد در حضور دانشجو بسیار کار ارزشمند و زیبایی بوده است.

با اهداء شاخه های گل  از استادان واحد کازرون تجلیل شد            با اهداء شاخه های گل  از استادان واحد کازرون تجلیل شد