ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 488   |  دفعات بازدید : 1272   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در پیامی به مناسبت 12 اردیبهشت‌ماه؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی روز معلم را تبریک گفت

12 ارديبهشت, 1395
دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مرتضی مطهری، فرا رسیدن روز معلم را تبریک گفت.

یکشنبه 12 اردیبهشت 1395 - 08:57

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این پیام آمده است:

«النظر الی وجه العالم عبادة ـ پیامبر اکرم (ص)،

نگاه به سیمای دانشمند عبادت است

دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت اندیشمند جهان اسلام و متفکر انقلاب اسلامی، علامه آیت‌الله مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم و استاد گرامی باد.

تعالی، رشد و توسعه هر جامعه در گرو آموزش و پرورش صحیح است؛ آمیختن علم و عمل و آراستن تحصیل با فضایل اخلاقی و تهذیب میسر نیست مگر به همت استادان و معلمان دانشمند و ازخودگذشته. شهید بزرگوار استاد مطهری نمونه کاملی از همه فضایل معلمی و استادی بود. ایشان کمر همت به پرورش نسلی بست که وارثان انقلابی عمیق و دامنه‌دار شدند.

انقلابی که با نیروی قلم و عقیده به پیروزی رسید، و با تکیه بر نیروی دانش و ایمان نسل پرورش یافته به دست معلمان راستین انقلاب، همچون استاد مطهری و دکتر شریعتی مسیر پرافتخار خود را پیمود و در سایه ولایت، امروز الگویی برای کشور‌های مستقل و مقتدر در جهان است.»

در ادامه این پیام آمده است: «جایگاه موثر تعلیم و تربیت در تاریخ سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ایران و وجود چنین ستاره‌های درخشانی در آسمان ایران اسلامی، وظیفه همگان را نسبت به گرامیداشت و پاسداشت شأن و شرافت معلمان و استادان این مرز و بوم صدچندان می‌کند؛ معلمان، فرهیختگانی هستند که با وجود همه ناملایمات و تنگناهای مادی، دولت معلمی و کرسی استادی را به هر جاه و منزلت دیگری ترجیح داده‌اند و نیاز انقلاب، نظام و میهن عزیز اسلامی به ایمان و مقاومت بر خاسته از دانش و بینش را دریافته‌اند.

این‌روز گرانقدر را به همکاران عزیزم، معلمان و استادان فرهیخته به ویژه استادان دانشگاه آزاد اسلامی و معلمان مدارس سازمان سما تبریک می‏‌گویم و از خداوند منان می‌خواهم ما را در مسیر خدمت‌گزاری به استادان و معلمان بیش از پیش یاری کند.»