ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 487   |  دفعات بازدید : 1499   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آئین گرامیداشت روز جهانی دامپزشکی در واحد کازرون

11 ارديبهشت, 1395

بمناسبت روز جهانی دامپزشکی مراسم جشنی با حضور جمعی از استادان و مسئولان نظام پزشکی استان فارس و دانشکده دامپزشکی واحد کازرون در سالن اجتماعات دانشگاه برگزارگردید .

آئین گرامیداشت روز جهانی دامپزشکی در واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا دکتر سعید  خاتم سازسرپرست واحد کازرون ضمن تبریک این مناسبت جهانی درخصوص اهمیت رشته دامپزشکی در راستای تامین بهداشت و سلامت جامعه سخنانی را کرد .

سرپرست واحد کازرون با بیان اینکه  درجامعه بشری امروز بخش وسیعی از سلامت جامه توسط گروه دامپزشکی تامین می گرددگفت:دامپزشکی در راستای ایجاد سلامت  ودرمان حیوانات  ودام ها ی مختلف نقش مهمی دارد  که این امر موجب کنترل بیشتر بیماریهای مشترک بین دام  وانسان می گردد.

سرپرست واحد کازرون با اشاره به تاریخچه درخشان دانشکده دامپزشکی واحد کازرون گفت : رشته دامپزشکی در واحد کازرون از ابتدا با استادان صاحب نام کشوری وامکانات لازم  در این واحد شروع شده است و به همین دلیل بنیان این رشته استوار و پایدار بوده است.

وی درادامه افزود: تاکنون تعداد زیادی از فارغ التحصیلان این دانشکده در تخصصهای مختلف  ویا درپست های  مدیریتی استانی و کشوری مشغول می باشندواین نتیجه تعهد وتخصص بالا دراین دانشکده ودانشگاه است.

در ادامه دکتر ابوذر دهقان رییس دانشکده دامپزشکی واحد کازرون از موفقیت های چشمگیر فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی کازرون در مجامع بین المللی وداخلی نام برد و اظهارکرد: ثمره وافتخارات سی سال تلاش وفعالیتهای علمی ،پژوهشی دانشکده دامپزشکی نیزفارغ التحصیل شدن بیش از 1400 دامپزشک  ومتخصص که امروزدرسطح جامعه مشغول خد مت رسانی هستند.

دکتر بردبار رئیس نظام دامپزشکی استان فارس که خودش یکی از فارغ التحصیلان دانشکده دامپزشکی کازرون بوده است اظهارکرد : دانشکده دامپزشکی کازرون یکی از با سابقه ترین دانشکده های کشور است و تاکنون افتخارات علمی زیادی در سطح کشورداشته است .

عضو شورای مرکزی سازمان دامپزشکی کشورگفت:یک دامپزشک متعهد باید با دانش روز همراه باشد تا بتواند ازآموخته های علمی خود در بازار کار آزاد هم بهره بگیرد زیرا امروز سواد ملاک است نه مدرک و مدرک گرایی شایسته این دانشگاه نیست.