ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 484   |  دفعات بازدید : 1350   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

همزمان با ایام شهادت حضرت زینب (ع):یادواره تجلیل از 11 شهید مدافع حرم در دانشکده سما واحد کازرون

05 ارديبهشت, 1395
با هدف تجلیل از شهدای مدافع حرم طی مراسمی با شکوه و با حضور خانواده معظم شهداء ، فرماندار ، ریاست و معاونین واحد کازرون ، جمعی از فرماندهان و همرزمان شهداء در دانشکده سما واحد کازرون برپا گردید.

با هدف تجلیل از شهدای مدافع حرم طی مراسمی با شکوه و با حضور خانواده معظم شهداء ، فرماندار ، ریاست و معاونین واحد کازرون ، جمعی از فرماندهان و همرزمان شهداء در دانشکده سما واحد کازرون برپا گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ،حجه الاسلام محمود صحرائیان رئیس حوزه علمیه کازرون به عنوان سخنران مراسم درخصوص مقام شامخ شهدا سخنانی را ایراد و عنوان کرد :کلمه شهید به معنی شاهد  و نظاره گراست  وشاهد بر چیزهایی است که افراد عادی توان دیدن آن را ندارند اما شهدا از این بهره الهی برخوردار هستند و برنده اصلی در روی زمین شهدا هستند.

در ادامه مراسم ازخانواده معظم 11 شهید و 5 نفر از جانبازان مدافع حرم  و نیز تعدادی از رزمندگان و همرزمان شهدا تجلیل به عمل آمد .

در همین داستا به منظورترویج اندیشه و پیام شهدا به نسل امروزی درکنار مراسم یادواره شهدا نمایشگاهی زیبا که مزین به تصاویرشهدا ،آثارشهدا ، نقشه های خطوط عملیاتی رزمندگان و مدافعان حرم ایجاد شد ه ومورد استقبال عموم بازدید کنندگان قرار گرفت.

درحاشیه مراسم دکتر سعید خاتم ساز سرپرست واحد کازرون ضمن تشکر از مسولان سما و ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و خانوادهای معظم این عزیزان اظهارکرد: درطی مراسم یادواره11 شهدا شاهدحضور فرزندان خردسالی از شهدا بودیم که این صنحه ها بسیار طاقت فرسا وناراحت کننده است ومشخص بود انان با داشتن فرزندان خردسال اززندگی ودنیا دست کشیده وبه دیار حق پیوستند .

وی گفت امیدوارم خداوند صبری به خانواده ها بدهد تا بتوانند فرزندان این شهدا را به نحوی تربیت کنند که بعد از شهدا آنها الگوی نمونه برای جامعه باشند .