ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 483   |  دفعات بازدید : 1419   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

05 ارديبهشت, 1395
مراسم پایانی اعتکاف بعد از سه شبانه روز دل کندن از دنیا و دل بستن به خالق خود با اهدای یک شاخه از سوی معاونت فرهنگیواحد کازرون بر گزار شد.
مراسم پایانی اعتکاف در واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: بیش از یکصد نفر از خواهران وجمعی از برادران شامل دانشجو، استاد و کارمند به مدت سه شبانه روز در مساجد سیدشهداء و مسجد جمعه ( مسجد جوی) شهرستان بر گزار شد.

مراسم پایانی اعتکاف بعد از افطارمتعکفین با حضورعلی اکبر عارف معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون با اهدای شاخه های گل به تمامی متعکفین انجام شد.

در همین راستا خبرگزاری آنا با تعدادی از خواهران و برادران معتکف گفتگو کرد،  ابتدا یکی از خواهران در این خصوص گفت : دانشجوی رشته معماری و ترم 6 هستم و امسال برای اولین بار است در مراسم شرکت می کنم و خداوندرا شاکرم که توفیق شرکت در مراسم اعتکاف را به من داده است.

وی در پاسخ به سوالی هدف از شرکت در اعتکاف را دوری از گرفتاریهای دنیوی عنوان کرد و گفت: تمام سال رادر اختیار دنیا هستیم و از خلوت با خدای خویش محروم بودیم و این را برای خودم بهترین فرصت می دانم.

یکی دیگر از خواهران معتکف با بیان اینکه اعتکاف مانع آلودگی از گناه انسان می شوداظهار کرد کاش زمان بیشتری در در اختیار داشتیم وبهره بیشتری می بردیم.

وی از اجرای برنامه های  فرهنگی معنوی  ایام اعتکاف ابراز رضایت کرد و گفت : امسال بنسبت به سالهای قبل  برنامه های فرهنگی و آموزشی بیشتری وجود داشته است و بهتر بوده است .

دانشجوی بعدی رشته بهداشت خودش را معرفی کرد و گفت: سال اول است که درمراسم اعتکاف شرکت کردم و برای من بسیار تأثیر گذار بوده است و دیدگاهم نسبت به زندگی تغییرکرده است و آرزو دارم سال آینده بتوانم از فرصت فوق بهره کافی را ببرم.

در ادامه با یکی از برادران کارمند معتکف گفنگو کردیم که هدف از شرکت در اعتعکاف را استفاده از فرصت معنوی در راستای ارتقای روحیه اسلامی ذکر کرد وضمن ابراز رضایت از برنامه های موجود گفت :همه ساله شرکت می کنم و برنامه های ارائه شده جامع مفید و سازنده بوده است. در پایان یکی از دانشجویان ورودی 94 رشته حقوق هدف از حضور در مراسم را قطع رابطه از دنیای خارج و نزدیکی با درون خود عنوان کرد وگفت: برای اولین بار است که دربرنامه اعتکاف  دعوت شده است ولذت زیادی بردم  ،بسیار ارزشمند بوده و اگر در آینده زنده بودم حتماً شرکت می کنم