ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 48   |  دفعات بازدید : 2788   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

20 دي, 1391
چهارمين كارگاه علمي-كاربردي مديريت پيشگيري از وقوع جرم به میزبانی واحد کازرون

چهارمين كارگاه علمي-كاربردي مديريت پيشگيري از وقوع جرم و آسيب‌هاي اجتماعي باحضور رحمانيان معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم استان فارس، نجيبي معاون قضايي دادگستري استان فارس و حجت الاسلام خرسند امام جمعه‌ي كازرون و ديگر مسؤولان قضايي و اداري شهرستان‌هاي غرب فارس، درسالن اچتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحدكازرون برگزار گرديد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، اكرمي رئيس دادگستري شهرستان كازرون ضمن خیرمقدم به میهمانان اهداف برگزاري اين كارگاه را چنين تشريح كرد: اين اولين كارگاه از مجموعه‌ي كارگاه‌هاي علمي-كاربردي مديريت پيشگيري از وقوع جرم و آسيب‌هاي اجتماعي در شهرستان كازرون است كه با هدف شناخت جرم، تجزيه و تحليل و ارايه‌ي راه كارهاي پيشگيرانه برگزارشده است . رئیس دادگستری شهرستان ضمن تشکر از همکاری دانشگاه آزاد اسلامی کازرون در امر برگزاری این همایش بیان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به لحاظ داشتن رشته حقوق ،تعلیم وتربیت نیروی انسانی دادگستری وسازما نهای قضایی جامعهرا به عهده دارد.

در ادامه سید عبدالنبی نجیبی، معاون برنامه ریزی و توسعه قضایی دادگستری استان فارس: اگرچه درقانون اساسی، وظیفه پیشگیری از وقوع جرم به قوه قضاییه محول شده است لیكن قوه قضاییه درحقیقت وظیفه هماهنگی و مدیریت پیشگیری از وقوع جرایم را برعهده دارد.

این مقام قضایی با اشاره به نقش مهم مردم در شكل گیری ساختارهای فرهنگی و دستیابی به اهداف پیشگیری از وقوع جرم ادامه داد: تجربه نشان داده است هر كاری از مردم آغاز نشود، ابتر و بدون نتیجه خواهد ماند به همین سبب نهادینه سازی امورباید با استفاده از ظرفیت های مردمی انجام شود.

در ادامه این همایش امام جمعه كازرون طی سخنانی گفت: تقویت باورهای دینی مردم وآگاهی بخشی در این زمینه، اساسی ترین راهكار برای پیشگیری از وقوع جرم درجامعه است.

حجت الاسلام محمد خرسندگفت: تقویت باورهای دینی مردم و آگاهی بخشی در این زمینه، اساسی ترین راهكار برای پیشگیری از وقوع جرم درجامعه است..

امام جمعه کازرون افزود: مقابله با آسیب های اجتماعی و همچنین مقوله پیشگیری از وقوع جرم، نیازمند یك عزم ملی است..

وی ادامه داد: برای نتیجه گرفتن از فعالیت در مسیرپیشگیری از جرایم، باید به جای پرداختن به شعار در پی یافتن راه حل های اصولی و موثر باشیم.