ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 47   |  دفعات بازدید : 3412   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

« اردوي علمی ،عملی دانشجويان گروه باستان‏شناسي واحد كازرون »

20 دي, 1391
« اردوي علمی ،عملی دانشجويان گروه باستان‏شناسي واحد كازرون »

دانشجویان گروه باستان شناسی واحد کازرون طی اردویی دوهفته ای  از آثار باستاني استانهاي مختلف كشور بازديد نمودند.

به گزارش خبر نگار خبرگزاري آنا: مسئول اجرايي اين اردو گفت: با هدف و آموزش برخي از دروس عملي اين گروه كه به سرپرستي سركارخانم دكتر درويشي عضو هيأت‏علمي گروه باستان‏شناسي واحد كازرون از سايت‏هاي باستاني و موزه‏هاي مختلف در استانهاي فارس، تهران، لرستان و خوزشتان ديدن و آموخته‏هاي خود را به صورت عملي انجام دادند.

اكبرآوري مسئول اجرائی اردو اظهارداشت: اين اردو با هدف آشنايي بيشتر دانشجويان به اخرين دستاوردهاي علمي در زمينه‏هاي مستندنگاري آثارهاي باستاني و موزه هاو همچنين طريقه حفظ و نگهداري اشياء باستاني طراحي و طبقه‏بندي سفال ودیگر دستاوردهاي علمي تحقيقاتي این رشته بوده است.

« اردوي علمی ،عملی دانشجويان گروه باستان‏شناسي واحد كازرون »« اردوي علمی ،عملی دانشجويان گروه باستان‏شناسي واحد كازرون »