ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 463   |  دفعات بازدید : 1645   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آموزش پیشگیری آتش سوزی و نحوه خاموش کردن آتش در واحد کازرون

28 بهمن, 1394

جمعی از پرسنل حراست وحفاظت فیزیکی و سرپرستان خوابگاههای دانشجویی واحد کازرون طی یک دوره کوتاه مدت با تجهیزات آتش ‏نشانی آشنا شدند.

آموزش پیشگیری آتش سوزی و نحوه خاموش کردن آتش در واحد کازرون

جمعی از پرسنل حراست وحفاظت فیزیکی و سرپرستان خوابگاههای دانشجویی واحد کازرون طی یک دوره کوتاه مدت با تجهیزات آتش‏ نشانی آشنا شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: هدایت رستمی مدیرحراست واحد کازرون با بیان اینکه درهرمکانی سه عامل اصلی موجب آتش‏ سوزی محیط می‏گردد،گفت:پرسنل،حراست فیزیکی وسرپرستان خوابگاهها

دانشجویی علاوه برآشنایی با عوامل آتش و موادههای آتش‏ زا باید آشنا یی کامل با نحوی استفاده ازتجهیزات آتش‏ نشانی درراستای خاموش کردن آتش ورعایت نکات ایمنی و پیشگیری از آتش‏ سوزی را داشته باشند.

وی با تأکید برآموزشهای ضمن خدمت برای کارکنان و آمادگی لازم در راستای مقابله با خطر آتش‏ سوزی و بحران گفت: پرسنل این واحد قبلاً آموزش و دوره هایی راطی کرده ‏اند،اما نیروهای حراست فزیکی و سرپرستان خوابگاهها به لحاظ داشتن شرایط شغلی حساس ونیازبه آشنایی بیشتراین باید درکارگاههای آموزشی ایمنی وپیشگیری شرکت نمایند .