ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 462   |  دفعات بازدید : 1220   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی معرفت افزایی در دانشگاه‏آزاداسلامی کازرون

15 بهمن, 1394
دکترعلی‏اکبرعارف معاون فرهنگی دانشجویی واحدکازرون گفت: کارگاه سه روزه معرفت‏افزایی با هدف ارتقاء وبالابردن سطح آگاهی ودانش استادان در واحدکازرون برگزارشد.
برگزاری کارگاه آموزشی معرفت افزایی در دانشگاه‏آزاداسلامی کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون افزود: این کارگاه در راستای ارتقاء دانش و   بالا بردن سطح آگاهی استادان بمدت سه روز با تدریس استاد برجسته کشوری از جمله عبدالحسین خسروپناه رییس انجمن حکمت و فلسفه ایران بر گزار گردید.

عارف اظهارکرد:کارگاه آموزشی معرفت افزایی درخصوص مسائل کلامی و اعتقادی همراه بوده است وادامه کارگاه  توسط استاد نعمت‏الهی عضو هیأت‏علمی دانشگاه‏ازاداسلامی شیراز و مدرس دانشگاه معارف و قرآن صورت گرفت.

برگزاری کارگاه آموزشی معرفت افزایی در دانشگاه‏آزاداسلامی کازرونبرگزاری کارگاه آموزشی معرفت افزایی در دانشگاه‏آزاداسلامی کازرون