ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 461   |  دفعات بازدید : 1545   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ازسوی دانشکده پزشکی واحد کازرون برگزار شد:کارگاه آموزشی رادیوگرافی قفسه سینه وتفسیر فیلم دربیمارستان ام آر ای شیراز

26 بهمن, 1394

باتلاش وپیگیری ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه آزاداسلامی واحد کازرون،کارگاه دو روزه رادیوگرافی قفسه سینه( Ray  x  Chest) با تدریس دکتر مجری درمحل بیمارستان ام آر آی شیراز برگزارگردید.

ازسوی دانشکده پزشکی واحد کازرون برگزار شد:کارگاه آموزشی رادیوگرافی قفسه سینه وتفسیر فیلم دربیمارستان ام آر  ای شیراز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ،دکتر محمد جواد معتمدرئیس دانشکده پزشکی واحد کازرون با بیان اینکه در حوزه علوم پزشکی برای دانشجو کیفیت وارتقاءدادن سطح علمی وآموزشی مهمترین اصل است ،اظهار کرد:کارگاه آموزشی رادیوگرافی وتفسیر فیلم درشیراز باسطح کیفی بالایی وبا شرکت بیش از 130 نفر از دانشجویان پزشکی واحد کازرون ونیز با استقبال تعدادی ازدانشجویان دیگردانشگاههای علوم پزشکی استان فارس برگزار شد .

این فوق تخصص قلب افزود:این کارگاهها تا کنون درسطح استان برگزار نمی شده ودانشکده پزشکی واحد کازرون برای آشنایی دانشجویان با تجهیزات پیشرفته پزشکی بصورت عملی و تئوری این کارگاه را ایجاد وراه اندازی نموده است و مورد استقبال دانشجویان علوم پزشکی دانشگاههای مختلف در سطح استان گردیده است .

این متخصص قلب افزود کارگاه فوق و با کیفیت بالا درمدت دو روز در شیرازصورت گرفته و تمامی شرکت کنندگان گواهی دریافت کردند .

وی درپایان از پرسنل دانشکده پزشکی واحد کازرون به ویژه مهندس پور رستم که در راه اندازی کارگاه کمال همکاری را داشته اند تقدیر و تشکر کرد.