ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 460   |  دفعات بازدید : 1461   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری اولین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت متمرکز/ افزایش سهمیه دانشگاه آزاد اسلامی در هشتمین المپیاد علمی دانشجویان کشور

25 بهمن, 1394

دکتر سید علی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی طی مصاحبه ای به شرح زیر، از برگزاری اولین«المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی» خبر داد.

-        لطفا بفرمایید تا کنون چند دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور برگزار شده است و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی تا کنون چگونه بوده است؟

از آغاز المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور تا کنون هفت دوره می گذرد و دانشجویان  دوره دکترا حرفه ای بعد از امتحان جامع علوم پایه و برای مقاطع کارشناسی از سال سوم به بعد می توانند در آن شرکت نمایند. دانشگاه آزاد اسلامی از همان سال اول در آزمون المپیاد کشوری شرکت داشته و دانشجو معرفی کرده است. ما در سالهای گذشته در درون دانشگاه آزاد اسلامی به صورت نیمه متمرکز و غیر متمرکز، روند غربالگری را طی کردیم. دو دوره اخیربا توجه به سیاست توسعه در آموزش و پژوهش حوزه معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی غربالگری ششم و هفتم در کل دانشگاه انجام شده است و امسال با وسعت و ابعاد بیشتری به انجام این کار می پردازیم.  با توجه به اینکه سهمیه دانشگاه آزاد اسلامی در هر حیطه سه نفر بود و از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معمولا چهار حیطه اعلام می گردد، بنابراین 12 نفر به المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشوری از سوی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی می شدند. پس می توان تصور کرد که کارِ غربالگری سنگینی با توجه به مشارکت و تعداد دانشجویان در این دانشگاه وجود داشته؛ با پیگیری های مکرر این حوزه در رابطه با افزایش  سهمیه المپیاد علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در خواست هایی را به وزارت بهداشت مبنی بر افزایش سهمیه اعلام کردیم که خوشبختانه امسال مورد موافقت کلی قرار گرفته و سهمیه ها در حال افزایش می باشد.

-        امسال دانشگاه آزاد اسلامی چه برنامه ای اجرا می کند؟

امسال قرار است آزمون غربالگری با انسجام بیشتری و به صورت متمرکز انجام شود. بنابراین کمیته علمی المپیاد دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در معاونت علوم پزشکی تشکیل؛ و  برنامه هایی برای توانمندسازی دانشجویان و کلاس های متمرکزی پیش بینی شد. روند توانمندسازی برای هر حیطه ادامه دارد تا به خواست خدا، تیرماه آینده دانشجویان برای رقابت نهایی در این آزمون آماده شوند. برترین های هر حیطه با توجه به ظرفیتی که وزارت بهداشت اعلام کرده به وزارتخانه در مرداد ماه آینده معرفی می شوند و مجدداً کلاسهایی برای آنان برگزار می شود تا در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور که در سال آینده 19 الی 24 شهریور ماه برگزار می شود به رقابت بپردازند.

-        فرمودید امسال به صورت متمرکز است؟ زمان و مکان آن مشخص است؟

واحد اردبیل آمادگی  خود را برای میزبانی اعلام داشته و تیر ماه 95 آزمون غربالگری درون دانشگاهی است. البته زمان دقیق متعاقبا اعلام می شود.

-        تا کنون چه اقداماتی به منظور توانمندسازی دانشجویان انجام شده است؟

طی مکاتباتی که از طرف دفتر استعدادهای درخشان این معاونت انجام شده، دانشجویان علاقه مند تا انتهای بهمن ماه جاری توسط  مسئول المپیاد واحد های دانشگاهی-که یکی از اعضاء هیات علمی همان واحد است- معرفی می شوند. تا این مرحله توانمندسازی دانشجویان واحدها به عهده خود واحدها است و از هر واحد خواسته شده در هر حیطه سه نفر از برترین ها را به دفتر استعداد درخشان علوم پزشکی معرفی نمایند؛ در حال حاضر بیش از 60 واحد دانشگاهی مسئولین خود را معرفی کردند.

-        چه امتیازاتی در این المپیاد برای دانشجویان ممتاز در نظر گرفته شده است؟

پیشنهاداتی از سوی معاونت علوم پزشکی در نظر گرفته شده است که پس از تایید ریاست دانشگاه اعلام می گردد. البته امتیازات المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور هم در آیین نامه وزارت بهداشت جداگانه اجرا می شود.