ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 46   |  دفعات بازدید : 2737   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری نشست عفاف و حجاب در منزلت اجتماعي

18 دي, 1391

عضو هيأت‏علمي گروه معارف اسلامي دانشگاه پيرامون مسئله حجاب وپوشش اسلامی و نقش آن در منزلت اجتماعي در مجمع دانشجويان دختر بيان داشت: حجاب به معناي پوشش و حائل است وبایدارزش واقعی آن حفظ شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: سركارخانم قشقايي با بيان اينكه پوشش دروني و بيروني باعث سلامت جامعه است گفت: در صورت عدم رعايت اين دو عامل جامعه با مشكلاتي گسترده و مخربي روبرو خواهد شد.

وي در ادامه افزود:» متزلزل بودن نهاد خانواده ، افت تحصيلي و آموزش، تضعيف اعتقادات ديني در جامعه، عدم آرامش رواني و عدم ثبات و پايداري خانواده‏ها را در عدم رعايت حجاب و پوشش صحيح در خانواده و اجتماع است .

اين استاد دانشگاه در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به مسئله حجاب وجه اشتراك آن در بين زنان و مردان گفت: در « آيه 30 سوره نور » اولين اشاره به حجاب مردان است و سپس در آيه 31 پوشش زنان را مورد تأكيد قرار داده است و با انتقاد به اين آيه قرآني مسئله حجاب هم مربوط به مرد است و هم زن .