ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 459   |  دفعات بازدید : 1535   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

حضور گسترده دانشجویان ،استادان وکار کنان واحد کازرون در راهپیمایی 22 بهمن

22 بهمن, 1394

دانشجویان، استادان و کارکنان واحد کازرون  با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن به همراه سایر اقشار مردمی  با آرمان‌های امام راحل (ره)، نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند.

حضور گسترده دانشجویان ،استادان وکار کنان واحد کازرون در راهپیمایی 22 بهمن

راهپمایان با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، 22 بهمن یوم الله است و ندای الله اکبر این مسیر را با شور و حال ویژه طی کردند و بار دیگر وحدت و انسجام ملی خویش را به نمایش گذاشتند.

دکتر علی اکبر عارف معاون دانشجویی وفرهنگی واحد کازرون درحاشیه این راهپیمایی با بیان اینکه انتخابات درهر کشوری مظهر مشارکت سیاسی جامعه و نشان دهنده تاثیر انتخابات برهمبستگی ملی است، گفت:«اکنون انقلاب اسلامی ایران که با خون شهدا جاودانه شده است، در راه اقتدار و پیشرفت گام برمی‌داردوهمه ما وظیفه داریم در راه استحکام واقتدار بیش از پیش آن بکوشیم.»

در پایان راهپیمایی 22بهمن جمعی ازاستادان وکارکنان در با حضور درجوارگلزار شهدا ء با ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدرتجدید میثاق نموده وبا نثارفاتحه واهدای گل،یاد وخاطره شهدای گمنام ،شهدای دانشجو ودیگر شهداگرامی داشتند.