ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 457   |  دفعات بازدید : 1331   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

چاپ کتاب حقوق بین الملل توسط اعضای هیات علمی واحد کازرون

21 بهمن, 1394

کتاب "درک حقوق بین الملل "(Understanding international law) توسط دو نفر از اعضای هیات

علمی واحد کازرون به چاپ رسید.

چاپ کتاب حقوق بین الملل توسط اعضای هیات علمی واحد کازرون

علمی واحد کازرون به چاپ رسید.

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا، این کتاب توسط حسن خواجه ای و محمد پارس زاده  با مطالب گسترده پیرامون مباحثی از قبیل عرف ، سازمان ملل و منشور آن ، تروریسم ، دولت و قراردادهای بین المللی به چاپ رسیده است.

حسن خواجه ای عضوهیات علمی گروه زبان انگلیسی واحد کازرون در این خصوص اظهارکرد:کلیه مطالب موجود به زبان انگلیسی ومعادل فارسی جهت تقویت درک مبانی و مسائل حقوق بین الملل به زبان انگلیسی تهیه شده است و منبع مناسبی برای استفاده دانشجویان کارشناسی،ارشد ودکترا می باشد .

وی افزود:کتاب فوق دارای 10 فصل و مطالب کمکی وراهنما در 423 صفحه با همکاری محمد پارس زاده  وتوسط انتشارات نادریان برای اولین بار به چاپ رسیده است .

چاپ کتاب حقوق بین الملل توسط اعضای هیات علمی واحد کازرون چاپ کتاب حقوق بین الملل توسط اعضای هیات علمی واحد کازرون چاپ کتاب حقوق بین الملل توسط اعضای هیات علمی واحد کازرون