ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 455   |  دفعات بازدید : 1266   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

18 بهمن, 1394

دکتر ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از اخذ مجوزهای لازم برای جذب 800 متقاضی به منظور تامین هیات علمی خبر داد.

دکتر ابطحی: جذب 800 نفر متقاضی جذب هیات علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی این حوزه به تاکید ریاست دانشگاه آزاد اسلامی بر جذب هیات علمی و ارتقاء کیفی آموزش اشاره کرد و گفت: از آغاز فراخوان تا کنون بیش از یکهزار نفر در این دوره از فراخوان ثبت نام کرده اند و متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به سامانه جذب هیات علمی به آدرس jazb.med.iau.ir مراجعه نمایند.

دکتر ابطحی گفت: در این فراخوان به منظور تامین هیات علمی واحدهای مجری رشته های علوم پزشکی با توجه به مجوزهای اخذ شده، 800 نفرمتقاضی جذب می شوند.

معاون علوم پزشکی یادآور شد: این حوزه از بین دارندگان مدارک دکتری تخصصی (Ph.D)، بورد تخصصی و فوق تخصصی در رشته‌های گروه علوم پایه پزشکی، دندان‌پزشکی، داروسازی و بالینی ، و استثنائاً مدرک کارشناسی ارشد در رشته های پرستاری و مامایی (با در نظر گرفتن شرایط خاص دعوت به همکاری می‌‌نماید.

دکتر ابطحی اظهار داشت: به منظور تسریع در روند فرایند جذب هیات علمی، همزمان با ثبت نام متقاضیان، پرونده های آنها در واحدهای مجری علوم پزشکی مورد بررسی می گیرد.

وی افزود: پس از بررسی و تایید مدارک متقاضیان توسط واحدهای دانشگاهی و دبیر خانه هیات های اجرایی جذب استان، این معاونت عقد قرارداد را برای واحدهای مجری صادر می نماید.