ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 454   |  دفعات بازدید : 1476   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

17 بهمن, 1394
معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ‏آزاد اسلامی از سایت دانشگاهی و مجموعه آزمایشگاه‌های واحد کازرون بازدید به‌ عمل آورد. وی در این بازدید از ابلاغ بخشنامه طرح تشویقی یا رکورد به واحدهای دانشگاهی در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‏آزاداسلامی ازسایت دانشگاهی و مجموعه آزمایشگاههای واحد کازرون بازدید کرد.
 حسین زاده لطفی با همراهی دکترحمزه سارویی دبیر هیات امنای دانشگاههای فارس،جمعی ازمدیران کل ، کارشناسان و معاونین حوزه امورآموزشی و تحصیلات تکمیلی از امکانات وآزمایشگاههای تحقیقاتی، آزمایشگاههای علوم پایه پزشکی وچندین آزمایشگاه واحد کازرون باز دید کردند.
معاون امو آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه‏آزاداسلامی با تبریک ایام‏ الله دهه فجر انقلاب اسلامی اظهارکرد: ما در سازمانی شاغل هستیم که یکی ازدست آوردههای مهم انقلاب اسلامی است واین سازمان توانسته نقش به سزایی درآموزش عالی کشور به لحاظ کیفی و کمی ایجاد نماید.
وی با بیان اینکه میانگین سرانه دانشجو به اعضای هیأت‏ علمی درسطح دانشگاه‏ازاداسلامی به کل کشور بالاتر است ،گفت: این نرم در واحد کازرون بسیار مطلوب و رعایت شده است به طوری که این سرانه امروزدرسطح دانشگاه ‏آزاد یک به 48 است اما در واحد کازرون یک به 39 است .
حسین‏ زاده لطفی گفت: درآینده نزدیک بخشنامه طرح تشویقی یا رکورد به واحدهای دانشگاهی ابلاغ می‏گردد و دراین بخشنامه تا ده پایه تشویقی دیده شده است و ازآن طرف هم محدودیت‏هایی  در جهت کم کاری علمی درنظرگرفته شده است.
معاون امورآموزشی وتحصیلات تکمیلی افزود: امروز وجوداعضای هیأت‏ علمی برای هردانشگاهی سرمایه است و باید درجذب هیأت‏علمی تلاش کرد و باید هنر بهره‏گیری ازدانش هیأت‏ علمی به ویژه در شرکتهای دانش بنیان داشته باشیم.
وی بیان کرد: واحد کازرون یکی از قطب‏های مهم دانشگاه است وبه لحاظ جعرافیایی تا شعاع 150 کیلومتری رقیب ندارد و با توجه به زیرساخت‏ها و توانمندی موجود باید در راستای جذب رشته ‏های دکتری ارتقاء و گسترش یابد .
وی در پایان از واحدهای دانشگاهی خواست تا از  رقابت با هم پرهیز کنند  و از جذب رشته‏ های تکراری و موازی کاری خودداری شود.
در بازدید از واحد کازرون حسین‏‌زاده لطفی: بخشنامه طرح تشویقی یا رکورد در آینده نزدیک به واحدهای دانشگاهی ابلاغ می‏‌شوددر بازدید از واحد کازرون حسین‏‌زاده لطفی: بخشنامه طرح تشویقی یا رکورد در آینده نزدیک به واحدهای دانشگاهی ابلاغ می‏‌شود