ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 450   |  دفعات بازدید : 1747   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

07 بهمن, 1394

معاون آموزشی واحد کازرون از ثبت نام بدون آزمون رشته های فنی مهندسی،علوم پایه،علوم انسانی،صنایع غذایی و کشاورزی خبر داد.

ثبت نام بدون آزمون در بیش از 40 رشته در واحد کازرون

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا،دکترمختاری گفت:متقاضیان ورود به دوره های کاردانی وکارشناسی بدون آزمون در دانشگاه آزاداسلامی  واحدکازرون جهت نیمسال دوم 95-94 در رشته های فنی مهندسی ، علوم پایه،علوم انسانی،صنایع غذایی وکشاورزی تاروز شنبه 10بهمن ماه ادامه دارد ،متقاضیان می توانند به سایت Azmoon.org مراجعه وثبت نام نمایند .

دکتر مختاری بااشاره به ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال 94 نیز در بعضی از رشته های با آزمون واحد کازرون از روز یک شنبه 4 بهمن ماه آغاز شده است و تا روز شنبه 10 بهمن ماه ادامه دارد . داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری سال 94 سازمان سنجش و آموزش کشور در رشته های متناسب با گروه آزمایشی امتحانی می توانند با مراجعه به سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نمایند.

این استاد دانشگاه در ادامه اشاره کرد :تنوع رشته های موجود در واحد کازرون در کلیه مقاطع تحصیلی و نیز امکانات عملی و آزمایشگاهی و کادر آموزشی مجرب ، واحد کازرون را به یکی از واحد های دانشگاهی پرجاذبه برای علاقه مندان ورود به آموزش عالی در منطقه  جنوب کشور تبدیل کرده است .

وی گفت ترغیب و تشویق اعضای هیات علمی تمام وقت برای ارتقای مرتبه علمی از جمله اقدامات جدی حوزه معاونت آموزشی واحد کازرون بوده است که در کیفی سازی آموزش و نیز ترمیم هرم اعضای هیات علمی و نسبت استاد به دانشجو بخصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی حائز اهمیت است .

وی در پایان گفت موفقیت این واحد دانشگاهی در زمینه توسعه دوره های تحصیلات تکمیلی بخصوص دوره های تخصصی و رزیدنتی دامپزشکی و دست یابی به اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی برای  تربیت نسل جوان را نتیجه تلاش ، همدلی و همکاری مسئولین ، اعضای هیات علمی و کارمندان صدیق و زحمت کش این واحد دانست