ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 440   |  دفعات بازدید : 1919   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرپرست حوزه معاونت اداری و مالی واحد کازرون معرفی شد

15 دي, 1394

محمدرضا دالوند بعنوان سرپرست حوزه معاونت اداری و مالی واحد کازرون معرفی و از خدمات دکترشهرام حافظی معاون قبلی تقدیر شد.

سرپرست حوزه معاونت اداری و مالی واحد کازرون معرفی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: دکترسعید خاتم‏ساز سرپرست واحد کازرون با محکوم کردن اقدام رژیم آل‏سعود گفت:رژیم آل سعود با نظام جمهوری اسلامی ایران و جامعه مسلمانان  مشکل ودشمنی دارد وبارها ثابت شده حکومت عربستان بازیچه اسرائیل و غرب است .

سرپرست واحد کازرون دراین جلسه ضمن تقدیر وتشکراز زحمات معاون اداری مالی قبلی واحدکازرون اظهارداشت:شهرام حافظی درطول مدیریت خود درحوزه اداری مالی واحد کازرون زحمات وتلاشهای زیادی داشته است اما دانشگاه کازرون شرایط خاصی دارد ولازم بود درحوزه معاونت اداری و مالی تغییرسیاست صورت گیرد تا بتوانیم چالش‏های موجودرا برطرف نمائیم.

سعید خاتم‏ سازبیان داشت:واحد کازرون پتانسیل وزیر ساخت های لازم راجهت جامع شدن داردوبایدازاین ظرفیت بالا درجهت توسعه وگسترش تحصیلات تکمیلی استفاده نمائیم.

وی با اشاره به مشکلات واحد کازرون ونقش مهم معاون اداری مالی دربرون رفت از مشکلات گفت: اگرتغیر سیاست ندهیم  و با همان سیاست ها و نگاه قبل ادامه دهیم نتایج بدترالان خواهدشد.

سرپرست واحد کازرون افزود: قانون باید محور و ملاک اصلی ما باشد نه تفسیر از آن افرادی هستند که در اجرا قانون را به نفع خود تفسیر و از آن بهربرداری مقطعی می کنند این یک نوع دور زدن قانون است.

در ادامه دکتر دالوند سرپرست جدید حوزه معاون اداری و مالی واحد کازرون ضمن تشکر ازتلاشهای معاون اداری و مالی سابق گفت: ازحسن اعتماد ریاست واحد کازرون تشکر دارم امیدوارم بتوانیم با همکاری وتلاش شما و همه همکاران این واحد را که یکی از واحدهای قدیمی وصاحب نام استان وکشور است به جایگاه خودش ارتقاء دهیم.

سرپرست حوزه معاونت مالی اداری کازرون اظهار داشت: دانشگاه آزاداسلامی یک محیط پویا است و نیاز به واکنش سریع داردو باید نقاط ضعف و قوت واحدراشناسایی کردوازفرصتهای موجودرپیشبرد اهداف دانشگاه استفاده کنیم.