ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 432   |  دفعات بازدید : 1620   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

02 دي, 1394

دومین بازارچه خیریه با هدف حمایت از کودکان سرطانی و بی سرپرست  وباهمکاری دانشجویان رشته های علوم پزشکی ،فنی ومهندسی ومعماری دردانشگاه‏آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد.

دومین بازارچه خیریه در واحد کازرون به نفع کودکان سرطانی و بی‏ سرپرست بر گزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا ازكازرون، دکترسعید خاتم ‏ساز دربازدیدی از این بازارچه ضمن تشکرازعوامل اجرایی که با نیت خیر خواهانه و به صورت خودجوش بانی این فرهنگ ایرانی اسلامی شده‏اند گفت: از تفکر دانشجویانی که درمسیرآسیب شناسی جامعه و درجهت کمک به قشرآسیب دیده  وبیمارگام بر می دارند بی نها یت تشکر دارم  وامیدوارم این فرهنگ درجامعه گسترش وتوسعه پیدا کند.

سرپرست واحد کازرون اظهارکرد: به پیشنهاد دانشجویان فعال دراین عرصه مقداری از غذای موجود این بازارچه به مؤسسه نگهداری دختران معلول ذهنی باب‏الحوایج کازرون اهداء شد.

وی افزود:این بازارچه که با همیاری و همکاری دانشجویان رشته‏های مختلف به ویژه  رشته های علوم پزشکی ،فنی و مهندسی، معماری همراه بوده ازسود فروش غذاهای خانگی و درآمد حاصله ازارائه خدمات پزشکی، فرهنگی جهت تهیه داروهای بیماران سرطانی ویژه کودکان بیمار و نیازمند در بیمارستان آنکولوژی امید شیراز اهداء خواهد شد.

لازم به یاد آوری است که دانشجویان با ایجاد غرفه هایی ازغذاهایی متنوع و با سلیقه های  مختلف موجب استقبال دیگردانشجویان،اساتید وکارکنان دانشگاه شدند.