ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 43   |  دفعات بازدید : 2755   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 دي, 1391
میزگرد دانشجویی "خودنمایی چرا و چگونه، علل بدحجابی "

در راستای آگاهی بخشی به دختران دانشجو میزگردی با حضور خانم نبوی زاده استاد حوزه و دانشگاه در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.

در این نشست استاد نبوی زاده طی سخنانی علل انحراف زن را 1-ضعف معرفتی 2-احساس محدودیت 3-فقدان معرفی الگوهای متعالی 4-تاخیر در ازدواج 5-اختلاط مردان وزنان 6-ضعف تربیت دینی و تزکیه نفس7-عوامل محیطی از قبیل رسانه ها ،اینترنت،پارکها،ماهواره و ...برشمرد.

این استاد حوزه ودانشگاه در بخش دیگری از سخنانش به بیان راهکارهایی در جهت حفظ حجاب در خانواده و جامعه پرداخت .

1-شناخت فرهنگ غنی قرآن وعترت 2-استفاده از نظرات مشاوران مذهبی ،فرهنگی و رو.انشناسی

3-فراهم آوردن امکانات ازدواج به موقع برای دختران و پسران جوان 4-افزایش ابزارهای تبلیغاتی و

سرمایه گذاری 5-رعایت حد و مرزها در خانواده 6-در اختیار قرار دان ابزارهای مذهبی و تربیتی