ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 42   |  دفعات بازدید : 2733   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 دي, 1391
برگزاری نشست عفاف و پوشش در منزلت اجتماعی

بمنظور آشنایی و التزام دانشجویان دختر با مسئله پوشش و حجاب و نقش آن در منزلت اجتماعی آنان نشست مذهبی با عنوان نقش پوشش وعفاف درمنزلت اجتماعی در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: خانم قشقایی عضو هیات علمی دانشگاه طی سخنانی در جمع دانشجویان دختر گفت :حجاب به معنای پوشش و حائل است هم پوشش بیرونی و هم پوشش درونی  و این دو عامل باعث سلامت جامعه اند ودر صورت نبود این دو ، مشکلات گسترده و مخربی در جامعه ناشی خواهد شد.

این استاد دانشگاه تزلزل نهاد خانواده ، افت تحصیلی و آموزشی ،تضعیف اعتقادات دینی در جامعه ،عدم آرامش روانی و عدم ثبات و پایداری خانواده ها را در عدم رعایت حجاب و پوشش صحیح در خانواده و اجتماع بیان داشت .

عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بیان مسئله حجاب و وجه اشتراک آن در بین زنان و مردان گفت : در آیه 30 سوره نور اولین اشاره خداوند به پوشش مردان است ،سپس در آیه 31 پوشش زنان را مورد اشاره قرار می دهد پس این مسئله ایست مشترک میان زن و مرد.

این نشست به همت کانون قرآن وعترت و با همکاری گروه معارف اسلامی دانشگاه برگزار شده بود.