ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 41   |  دفعات بازدید : 3204   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

14 دي, 1391
نشست دانشجویی با عنوان نقش زن و مرد در خانواده از منظر اسلام

میزگردعلمی فرهنگی با عنوان نقش زن و مرد در خانواده از منظر اسلام،باحضور جمع کثیری از دانشجویان در سالن کنفرانس  دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبر گزاری آنا، دفترکانون قرآن و عترت و با همکاری گروه معارف اسلامی واحد کازرون، میزگردی با عنوان نقش زن و مرد در خانواده از منظر اسلام، در سالن کنفرانس آن دانشگاه برگزار شد.

سرکار خانم قشقایی عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه، طی سخنانی ویژگی های مشترک بین زن و مرد را اینچنین برشمرد: 1-احترام متقابل نسبت به یکدیگر 2-خوشرویی بین زن و شوهر3-محبت زن و شوهر 4- گذشت نمودن  5- مسوولیت پذیری 6- حسن ظن داشتن نسبت به یکدیگر 7- عفت و پاکدامنی .

این استاد دانشگاه وظایف اختصاصی شوهر را سرپرستی و مدیریت زندگی، توسعه زندگی و تامین هزینه های زندگی برشمرد و در خصوص وظایف اختصاصی زن در خانه گفت: حفظ اسرار شوهر، عدم مداخله بیجا در کار شوهر، پایداری از حریم و ارزشهای خانواده، تمکین و تامین نیازهای جنسی همسر از مهمترین وظایف اختصاصی زنان است./