ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 38   |  دفعات بازدید : 3539   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

05 دي, 1391
برگزاری جلسه شوراي اداري دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون

شوراي اداري واحد كازرون با حضور هيأت رئيسه وکارکنان در سالن كنفرانس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: حجت الاسلام والمسلمين بينا رئيس دفتر فرهنگ اسلامي واحد پيرامون برگزاري مراسم زيات عاشورا و عزاداري سيدالشهدا (ع) كه همه ساله در ماه صفر  باهمت پرسنل دانشگاه به طور خودجوش در مساجد شهرستان انجام می شده بیاناتی راایرادواز برگزاری این مراسم خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمين بينا در راستاي هرچه با شكوه تر برگزار شدن اين مراسم در روزهاي آينده تأكيد كردند: امسال همچون سالهاي گذشته اين سنت حسنه وارزشمند با همدلي و همكاري که بین تمامی پرسنل دانشگاه وجود دارد از روز شنبه9دی ماه همه روزه طی برنامه هایی ازجمله نماز جماعت صبح ، زیارت عاشورا،مداحی ،روضه خوانی و همچنین درپایان باصرف صبحانه در مسجد حاج قنبر  برپا می گردد.

رئیس دفر فرهنگ واحد کازرون تصریح کرد: مراسم دیگری از روزاربعین حسینی بمدت ده روز ازساعت5/7لغایت 8صبح وباهزینه شخصی کارکنان در مسجد امام علی ع دانشگاه انجام می پذیرد.

در ادامه مراسم دكتر شريفي رئيس واحد با بيان اينكه از زماني كه مديريت اين واحد را به عهده گرفتم پيگير و متقاضی راه اندازي سيستم اتوماسيون اداري بوده‏ام ،گفت جايگزيني سيستم اتوماسيون اداري به جاي سيستم دستي يكي از خواسته‏هاي ما بوده است که به لطف خداونداين تغييرانجام شد.

رئیس واحداظهارداشت : بابهره مندی ازسیستم اتوماسیون علاوه بر اینکه در مصرف كاغذ صرفه‏جويي مي‏شود درايجاد ضريب امنيت و سرعت كارهم تأثير بسیاردارد.

رئيس واحد در ادامه درخصوص عدم رعایت حجاب لازم ازسوی تعدااندکی ازدانشجویان خواهراظهار داشت:از كليه پرسنل تقاضا دارم در زمينه امر به معروف و نهي از منكر با جديت و قاطعيت تمام باافراد برخوردنمايند وهمچنین به افراد بدحجاب در مرحله اول تذكر و در صورت عدم توجه از انجام كار آنان خودداري گردد.

شريفي با بيان اينكه واحد كازرون به لحاظ حفظ حجاب و رعايت شئونات اسلامي از دیگر واحدهای منطقه وضعیت خیلی بهتری دارد امادر جهت پيشگيري بايد تذكر داد، وجلو افراد بي بند و بار را گرفت .در پايان این جلسه به صورت پرسش و پاسخ بین كاركنان وریاست واحد به صورت كتبي يا شفاهي انجام شد.

1392 تير 07 جمعه 11:15 ق.ظ

Although the price is very affordable and as well favorable, Cheap Designer handbags you get to pay greatly attention to a couple of tips when most people find an optimum replica cartier handbags .
Most persons generally really carry out not buy fictitious herms handbags simply because they fear the quality getting this done consists of. People will certainly put their each and every day tiny things in keeping with them, such for cell phone, keys,
replica Prada handbags , lipstick in addition , so on. Rolex watches