ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 360   |  دفعات بازدید : 2080   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 خرداد, 1394

دکتر مختار مختاری دانشیار گروه آموزشی زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با صدور حکمی از سوی دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه علمی استادی ارتقا یافت.

ارتقای مرتبه عضو هیئت علمی واحد کازرون از دانشیاری به استادی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخشی از این حکم خطاب به نامبرده آورده است: امید است در مرتبه علمی جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی، منشأ خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های موثری بردارید .

مختاری تاکنون 85 مقالهISI ،IS و علمی پژوهشی در مجلات معتبر خارجی و داخلی مورد تائید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، علوم تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ رسانیده است.

معاون آموزشی واحد کازرون چاپ71 مقاله کامل و خلاصه مقاله در کنفرانس‌های معتبر داخلی و خارجی 3 تالیف و ترجمه کتاب، راهنما و مشاور 140 پایان‌نامهدانشجویان دوره کارشناسیارشد، دکترای حرفهای و دکترای تخصصی،6 طرح پژوهشی و چند دوره عنوان پژوهشگر نمونه و فعال در واحد دانشگاهی را نیز در کارنامه خود دارد.

وی اولین عضو هیئت علمی واحد کازرون است که درسال1386 به مرتبه علمی دانشیاری و در اسفند ماه 93 به مرتبه علمی استادی ارتقا پیدا کرده است