ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 357   |  دفعات بازدید : 1895   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئیس واحد کازرون:دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون پایه گذار رشته برق درجنوب کشور است

20 خرداد, 1394

نخستین همایش ملی مهندسی برق با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیراز و کازرون در شهریور ماه امسال به میزبانی واحد شیراز برگزار می گردد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا،دکتر سیاوش شریفی رئیس واحد کازرون از برگزاری همایش برق توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شیراز و کازرون خبر داد و گفت: این همایش با مشارکت دانشگاه شیراز و کازرون و با هدف پیشرفت و ارتقائ سطح علمی و پژوهشی دانشجویان و اساتید و تقویت استعدادهای درخشان بر گزار می گردد.

رئیس واحد کازرون تصریح کرد: محورهای علمی این همایش شامل مهندسی مخابرات، الکترونیک و نانو، کنترل، قدرت، مهندسی هسته ای، مهندسی پزشکی، کامپیوتر و مدیریت انرژی می باشد.

شریفی با اشاره به راه اندازی رشته برق در اوایل سال1365درواحد کازرون گفت : این واحد پایه گذار رشته برق دربین واحد های دانشگاهی در جنوب کشور بوده است و باتلاش در جهت توسعه و پیشرفت کمی و کیفی رشته های فوق گامهای موثری بر داشته است.

رئیس واحد: افزود: دانشکده فنی و مهندسی واحد با ایجاد دهها رشته مهندسی و کارشناسی ارشد در گرایشهای مختلف و تأمین وتجهیزآزماشگاهها وکارگاههای استاندارد وبا بهره گیری از استادان توانمند ومتعهد استان در جهت تربیت نیروی فنی ومتخصص صنعت تلاش دارد.

شریفی با بیان اینکه واحدکازرون تا کنون میزبان چندین سمینار و همایش ملی بوده است ابراز امید واری کرد، با همکاری دانشگاه شیرازکه یکی از واحدهای توانمند کشوراست همایشی پر بار بر گزارنمائیم.