ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 351   |  دفعات بازدید : 1819   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آئین سالروزآزاد سازی خرمشهر دردانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون

05 خرداد, 1394

مراسم جشنی به پاس سی و سومین سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت مردم دزفول قهرمان با حضور اساتید، کارکنان و جمعی از رزمندگان هشت سال دوران دفاع مقدس در دانشگاه ‎آزاد اسلامی کازرون برگزار شد.
آئین سالروزآزاد سازی خرمشهر دردانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد کازرون با تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز آزادی خرمشهر گفت: جنگ نابرابر بین ایران و دنیا شکل گرفته بود و تنها وجود رهبری حضرت امام‎خمینی (ره) و یاران ایشان از جمله آیت‎الله رفسنجانی و ایستادگی، پایداری و شهامت رزمندگان اسلام موجب پیروزی ما در آن جنگ شد.

دکتر سیاوش شریفی افزود: اگر خاطرات آیت‎الله رفسنجانی را از طریق کتاب های وی مطالعه کنیم متوجه خیلی از ناگفته‎‌های جنگ خواهیم شد و از کارشکنی و خیانت‌های بنی‎صدر که به عنوان رئیس جمهور وقت با دشمن همراهی و همکاری می‌کرد می‌شویم.

رئیس واحد کازرون با بیان اینکه رئیس‌جمهور ما گفت امروز فروش نفت ما مانند خرمشهر از سوی ۱+۵، اشغال شده است و نمی‌گذارند نفتی را که از آن این مردم است، بفروشیم و ما باید خرمشهر نفتمان را آزاد کنیم، افزود: امیدواریم که زیر سایه مقام معظم رهبری و رهنمودهای ایشان و تلاش دولت تدبیر و امید به این آزادی هم برسیم.

فرمانده پادگان ۰۷ ارتش در کازرون هم اظهار کرد: در ابتدای جنگ مشکلات و ناهماهنگی فراوانی در جبهه‌ها وجود داشت که از سوی رئیس جمهور نالایق وقت ایجاد می‌شد و موجب عدم هماهنگی لازم در بکارگیری از توان نیروهای مردمی در جبهه‌های جنگ می‌شد و با ایجاد اختلاف بین سپا و ارتش دشمن در خاک ما نفوذ و پیشروی گسترده‌ای داشت.

امیرسرتیپ عسکری افزود: بعد از عملیات پیروزمندانه بیت‎المقدس که از سوی قرارگاههای فتح، نصر و قدس بصورت مشترک بین سپاه و ارتش صورت گرفت موجب تقویت نیروهای رزمنده ما در جبهه‌ها شد و سرنوشت جنگ تغییر کرد و از آن زمان ما بر جبهه‎های جنگ حاکم شدیم.

فرمانده ۰۷ کازرون اظهار کرد: انتخاب آیت‎الله خامنه‎ای به عنوان رئیس جمهوری وقت موجب اتحاد، همدلی و هماهنگی بیشتر بین ارتش و سپاه شد و همین امر موجب روحیه بالا و آغاز پیروزی‎های بزرگ و متعدد در جبهه شد.

در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از ماکت و نقشه‌های مناطق جنگی و محورهای عملیاتی آفندی و پدافندی از سوی روابط عمومی واحد و سازمان عقیدتی سیاسی پادگان ۰۷ کازرون در سالن سرسرای دانشگاه دایر شد.

در پایان سردار رحیم قنبری از آزادگان و رزمندگان و فرماندهان هشت سال دفاع مقدس با ارائه بخشی از خاطرات خود از عملیات آزدسازی خرمشهر و ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان سخنانی را بیان کرد.

آئین سالروزآزاد سازی خرمشهر دردانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرونآئین سالروزآزاد سازی خرمشهر دردانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرونآئین سالروزآزاد سازی خرمشهر دردانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون