ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 35   |  دفعات بازدید : 2740   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 دي, 1391
از صبح امروزثبت نام دوره جدید کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

خبرگزاری آنا: ثبت نام دوره جدید و برای نیمسال دوم کاردانی بدون آزمون (کاردانی پیوسته و ناپیوسته) دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار آنا، مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: ثبت نام از صبح روز یکشنبه مورخ سوم دی ماه سال 91 برای بدون آزمون مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته آغاز شده و داوطلبان می توانند به سایت مرکز آزمون به آدرس اینترنتی www.azmoon.org مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

این دسته متقاضیان می توانند پس از ثبت نام در سایت و ظرف 3 روز بعد از ثبت اینترنتی به به این واحد دانشگاهی مراجعه کنند، تا ثبت نام آنها  بصورت قطعی صورت گیرد.
کلاسهای متقاضیان مقطع کاردانی از بهمن ماه سال جاری آغاز می شود و داوطلبان می توانند تحصیل خود را از همین امسال آغاز کنند.