ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 349   |  دفعات بازدید : 1754   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

فرماندار کازرون در مراسم تجلیل ازروابط عمومی ها:روابط عمومی‌ها عامل رشد یا رکود یک مجموعه به شمار می آیند

29 ارديبهشت, 1394

فرماندار کازرون درمراسم تجلیل ازمدیران روابط عمومی های بر ترشهرستان گفت:روابط عمومی ها عامل رشد یا رکود یک مجموعه به شمار می آیند وبا اطلاع‌رسانی به‌موقع از کارهای انجام گرفته، می توانند عامل شکوفایی و پویایی مجموعه خود محسوب شوند.

به گزارش خبرنگارخبر گزاری آنا، حمیدرضا گرامی  در جمع مدیران ومسولان روابط عمومی‌های ادارات و نهادهای کازرون در سخنانی اظهار داشت: گرچه امروزه با توجه به شرایط موجود کشور که نشأت گرفته از توطئه دشمنان و ضعف مدیریتی در برخی جاها بوده با محدویت اعتباری و کمبود نیرو روبه‌رو هستیم اما دلیلی بر عدم اطلاع‌رسانی کارهای انجام گرفته نیست..

گرامی از بی‌توجهی برخی مدیران و رؤسای ادارات و نهادهای کازرون به جایگاه روابط عمومی انتقاد کرد و بیان داشت: اگر در حوزه روابط عموی واطلاع رسانی هزنیه هایی صورت گیرد این به معنی ضرر نیست بلکه بایدبعنوان درآمد وسرمایه سازمان به آن نگاه کرد.

فرماندار کازرون  جایگاه روابط عمومی در ادارات را بسیار با ارزش و مهم توصیف کرد و ابراز داشت: روابط عمومی‌های ادارات بایستی مردم و رسانه‌ها را در جریان عملکرد اداره متبوع خود قرار دهند و ضمن دفاع از اداره‌شان به نقدها پاسخ  قانع کننده داشته باشند .

گرامی تصریح کرد: یک مدیر فهیم، جامع‌نگر وآینده‌نگر باید روابط عمومی را مهمترین بخش اداره خود بداند، در غیر این صورت در تیررس مستقیم حرف و حدیث‌های گوناگون قرار می‌گیرد .

وی با بیان این که دشمنان نظام جمهوری اسلامی از فضای رسانه ای وبه خصوص در فضای مجازی سعی در ایران هراسی درمیان مردم جهان دارند اظهار کرد:می توان با رصد اخبار منتشر شده ومدیریت  صحیح اطلاعات ازسیاه نمایی وایجاد فضای یاس وناامیدی درجامعه جلوگیری کرد.

گرامی با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی  تصریح کرد:بهره گیری از امکانات دولتی در انتخابات خلاف قانون است و روابط عمومی ها توجه کنند که خدمات انجام شده در نظام جمهوری اسلامی نتیجه تلاش یک مجموعه است و نباید با انتشار جهت دار اخبار برخی فعالیت ها و خدمات را منحصربه نام افراد کرد.

فرماندارکازرون با اشاره به اهمیت آموزش روابط عمومی‌ها و چگونگی انتشار اخبار گفت:روابط عمومی ها عامل رشد یا رکود یک مجموعه به شمار می آیند وبا اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع از کارهای انجام گرفته، ارتباط  همه‌جانبه با اصحاب رسانه، مطبوعات ، خبرنگاران و پاسخ‌گویی به نقدها می توانند عامل شکوفایی و پویایی مجموعه خود محسوب شوند.

در پایان این جلسه ازمدیران روابط عمومی‌های برتر وفعال شهرستان از جمله روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آموزش وپرورش ،هلال احمر و بهزیستی  با اهداح لوح وهدایا از آنان تجلیل بعمل آمد.