ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 347   |  دفعات بازدید : 1697   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

27 ارديبهشت, 1394

کارگاه آگاهسازی فضای مجازی و روش استفاده صحیح از شبکههای اجتماعی با حضور دانشجویان در دانشکده سما کازرون برگزار شد.

برگزاری كارگاه آموزشي فضای مجازی درآموزشکده سما کازرون

به گزارش خبرگزاري آنا،مهندس ایوب بازیاری رئیس دانشکده سما کازرون با بیان اینکه امروز فضای مجازی قابل اطمینان نیست و امنیت در شبکههای اجتماعی تحت تبلیغات غرب ارائه میگردد بیان داشت :هجمه فرهنگی غرب برای خانوادهها خطرآفرین شده به ویژه برای نسل جوان ونوجوان باید آگاهی لازم را در این خصوص داشته باشند.

سپس سرهنگ مهرداد مشوق فرمانده نیروی انتظامی کازرون طی سخنانی وظایف پلیس فتاح را شرح داد و از جوانان و خانواده خواست تا به هشدارهای پلیسی در راستای آسیبهای اجتماعی توجه کنند.

در ادامه جلسه سرهنگ نیکزاد معاون اجتماعی و کارشناس جرائم سایبری نیروی انتظامی کازرون توصیههای ضروری را به دانشجویان حاضر درجلسه ارائه نمودو با پخش کلیپ، تصاویر و آمار و اطلاعات از آنان خواست تا درسطح جامعه و خانواده نکات امنیتی را بکار گیرند.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی کازرون نسبت به آسیبهای شبکهها و فضای مجازی هشدار داد و از دانشجویان که قشرفریخته و روشنفکر جامعه هستند خواست تا نسبت رفع این دغدغه همکاری کنند