ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 344   |  دفعات بازدید : 2216   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئیس سازمان بازرسی استان فارس گفت:دانشگاه‎آزاداسلامي واحد کازرون در موضوع پیشگیری وقوع از جرم بیشترین همکاری و تلاش‎را داشته است

21 ارديبهشت, 1394

آئین تودیع و معارفه رئیس دادگستری  ودادستان شهرستان کازرون با حضور ریاست و معاونین دادگستری استان فارس، مسؤولان شهرستان، جمعی از قضات و اساتید دانشگاه در سالن اجتماعات واحد کازرون برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا،فرماندارکازرون ضمن قدردانی از همکاری و تلاش مدیریت دادگستری که موجب کاهش جرم در منطقه و ایجاد امنیت بیشتر در سطح شهرستان گردیده است، اظهار داشت : ارتباط نزدیکی بین اعضای شورای تأمین ومدیریت دادگستری وجود داشته است و امیدوارم این همدلی و هماهنگی تداوم داشته باشد تا بتوانیم موجب آرامش جامعه باشیم.

سپس حجتالاسلام خرسند امامجمعه کازرون با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم باید الویت اول دستگاه قضایی باشد اظهار کرد: پیشگیری از جرم از بروز خیلی اتفاقات ناگوار جلوگیری میکند و اگر پیشگیری صورت گیرد خیلی از جرائم انجام نمیشود.

خرسند افزود: در حوزه قضایی علاوه بر رعایت عدالت و دقت باید در روند پرونده سرعت داده شود تا قصاص به سنوات طولانی منجر نشود چونکه اگر قصاص به موقع انجام شود موجب اتفاقات و مشکلات ناگواری نمیشود.

امامجمعه کازرون با اشاره به اینکه خیلی از جرائم زایده زمان بری پروندهها و طولانی شدن قصاص میباشد گفت : درصورت امکان باید این زمان را کوتاه کرد تاشاکی به فکر باطل و تلافی کردن نباشد.

در ادامه جلسه کاظم اکرمی رئیس جدید سازمان بازرسی استان فارس با اشاره به حجم بالای پروندهها در سطح دادگستری اظهار داشت  باید  در جامعه فرهنگ سازی شودو کارهای اساسی در جهت پیشگیری از وقوع جرم صورت پذیرد.

رئیس سازمان بازرسی استان فارس با قدردانی از دانشگاه آزاداسلامی گفت در موضوع پیشگری از وقوع جرم دانشگاه آزاداسلامی واحد کازرون بیشترین تلاش و همکاری را داشته است.

در پایان علی القاص رئیس دادگستری استان فارسرییس کل دادگستری استان فارس گفت:بر اساس آمار موجود بیشترین جرایم ارتکابی در این استان به ترتیب در ارتباط با مواد مخدر، قتل ، ضرب و جرح و سرقت است.

علی القاصی مهر در آیین معارفه رییس دادگستری شهرستان کازرون در گفت: رسیدگی و برخورد سریع با جرایمی که مردم از آن رنج می برند در دستور کار ویژه همکاران ما در مجموعه قضایی استان فارس قرار دارد .

وی افزود:ساز وکارهایی در مجموعه قضایی فارس ایجاد کرده ایم تا از زمان رسیدگی به پرونده های این گونه جرایم تا اجرای حکم توسط قضات مربوطه ، روند قضایی آن با دقت پیگیری و مدیریت شود.

القاصی مهر اظهار کرد:تلاش دست اندرکاران مجموعه قضایی استان فارس ایجاد امنیت در جامعه از طریق شتاب بخشیدن به روند رسیدگی به پرونده های جرایم مختلف و کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از این جرایم است.

وی بدون اشاره به آمار مشخصی گفت:در سال 93 ورودی های پرونده ها به مجموعه قضایی استان فارس در برخی از جرایم بین سه تا چهار درصد و در بعضی از جرایم تا 10 درصد کاهش یافت.

در این آیین سید ابراهیم موسوی به عنوان رییس دادگستری شهرستان کازرون معرفی و از خدمات کاظم اکرمی رییس پیشین این نهاد تقدیر شد

دکتر سیاوش شریفی رئیس واحدکازرون در پایان مراسم به خبر گزاری آنا گفت: واحد کازرون با دارا بودن رشته حقوق در انجام کارگاهها و سمینارهای حقوقی در شهرستان همواره نقش چشمگیری داشته است و در این راستا همکاریهای ارزندهای با دادگستری  شهرستان داشته است.