ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 343   |  دفعات بازدید : 1641   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

20 ارديبهشت, 1394

به همت انجمن علمی دانشجویان رشته پزشکی واحد کازرون و همکاری بسیج دانشجویی دانشکده علومپایه، نخستین بازارچه خیریه به نفع کودکان سرطانی و معلول در دانشگاه‎ ‎آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.

برپایی بازارچه خیریه دانشجویی در واحد کازرون به نفع کودکان سرطانی و معلو

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد کازرون با تشکر از نیت و عمل خیرخواهانه دانشجویان پزشکی که بصورت خود جوش در راستای فرهنگ سازی و کمک به بیماران خاص در این عرصه تلاش کردند، گفت: امیدوارم این سنت حسنه در جامعه فرهنگ سازی شود تا مشکلات اقشار آسیب دیده جامعه با کمک دیگر برادران وخواهران برطرف شود.

دکتر سیاوش شریفی افزود: در این بازارچه انواع خوراکیها و شیرینیجات خانگی و همچنین ارائه خدمات پزشکی از جمله تست گروه خونی، تعیین شاخص تودهی بدن و تستهای هپاتیت از سوی دانشجویان پزشکی واحد کازرون عرضه شد.

این بازارچه برای اولین بار در واحد کازرون بر پا شده است و با استقبال دانشجویان و کارکنان دانشگاه همراه بود و عواید حاصل از این بازاچه صرف امور کودکان سرطانی و معلول می‌شود