ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 341   |  دفعات بازدید : 1919   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سخنرانی نماینده ویژه رئیس جمهوردر دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

09 ارديبهشت, 1394

مهندس حمید چیتچیان وزیر نیرو به نمایندگی از هیات دولت امروز صبح درسفر استانی به فارس وارد کازرون وپس از ادعای احترام به شهدا ی شهرستان در سالن اجتماعات دانشگاهازاداسلامی این شهرستان با اقشار مردمی دیدار و سخنرانی کرد.

سخنرانی نماینده ویژه رئیس جمهوردر دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، چیت چیان نماینده ویژه دولت تدبیر و امید باحضور مسئولان استانی و کشوری،خانواده معظم شهدا ،اما جمعه ،نماینده کازرون در مجلس شورای اسلامی ،فرماندار،دانشگاهیان ،جمعی از مسولان شهرستان واقشار مختلف مردمی وارد دانشگاهآزاداسلامی کازرون شدند و از نزدیک با مشکلات مردم و شهرستان آشنا شدند.

در این مراسم ابتدا فرماندار، امامجمعه و نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی ضمن خیر مقدم به نماینده دولت در سفرهای استانی به کازرون، خواهان رفع مشکلات عمرانی منطقه کازرون از جمله سد نرگسی و احیاء دریاچه پریشان و مشکلات جادهای، راهآهن و...شهرستان شدند.

در ادامه مهندس چیتچیان وزیر نیرو ضمن تبریک ایام ماه مبارک رجب و روز مرد اظهار کرد : تمام خواستههای شما مردم کازرون به حق است در اولین فرصت در هیأتدولت مطرح میکنم و مشکلات آب و برق که در حوزه کاری خودم است به طور ویژه پیگیری خواهم کرد.

نماینده دولت در سفر به کازرون با بیان اینکه سفرههای آب زیرزمینی بسیار پایین رفته و امروز در بعضی از نقاط استان به 500 متر رسیده است خواهان بکار گیری روشهای نوین در مصرف آب به ویژه درصنعت وکشاورزی شدند.

در پایان مراسم وزیر نیرو عازم سد نرگسی در بخش بالاده شهرستان کازرون شد واز نزدیک این سد خاکی که حدود 35/ پیشرفت فیزیکی داشته است مورد بازدید قرار دادند
  سخنرانی نماینده ویژه رئیس جمهوردر دانشگاه آزاد اسلامی کازرون  سخنرانی نماینده ویژه رئیس جمهوردر دانشگاه آزاد اسلامی کازرون