ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 34   |  دفعات بازدید : 2698   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر شریفی در جلسه شورای فرهنگی گفت : شوراي فرهنگي دانشگاه بايد با محوريت قرار دادن فرهنگ اصيل و بومي منطقه گام بردارد

02 دي, 1391
دکتر شریفی در جلسه شورای فرهنگی گفت  : شوراي فرهنگي دانشگاه بايد با محوريت قرار دادن فرهنگ اصيل و بومي منطقه گام بردارد

رئيس واحد  در جلسه شوراي فرهنگي اظهار داشت : مقابله با فرهنگ‏هاي که نشأت گرفته از  فرهنگ بيگانه است در رأس امور فرهنگي ما قرار دارد، و این شورا بايد براساس محوريت قرار دادن فرهنگ بومي و اصيل منطقه به جاي فرهنگ‏هاي غربی برنامه ریزی و هدف گذاري نمايد.

‏به گزارش خبرگزاري آنا: دكترشريفي با بيان اينكه در واحد كازرون چادر حجاب برتر است ، تأكيد داشت:

تمامي خواهران بايد از پوشش چادر در محل دانشگاه و حوزه شهرستان استفاده نمايند.

در اين جلسه دكترعارف مديرگروه معارف‏اسلامي با ارائه راهكاريهاي علمي و ديني پيرامون مبارزه با معضل غرب‏ زدگي در بين بعضي از افراد جامعه شدند.وی گفت:

شورای فرهنگی باید با برگزاري همايش‏هاي ديني و قرآني كه باعث پاكي روح و دوري از گناه ميگردد در جهت تقويت و توسعه حس دینداری گام بردارد.