ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 339   |  دفعات بازدید : 1901   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تجلیل از تیم رباتیک دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون

05 ارديبهشت, 1394

با حضور هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون جمعی ازاساتید و دانشجویان مبتکر و با استعداد.دانشکده فنی و مهندسی از تیم نایب قهرمان دهمین دوره مسابقات بینالمللی ربوکاپ 2015 تجلیل بعمل آمد.

تجلیل از تیم رباتیک دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون

دکترمحمدحسین مرحمتیزاده معاون پژوهشی واحد کازرون با بیان اینکه مهندس سجاد اکبرپور از دانشجویان بسیار فعال و مدالآور این واحد دانشگاهی است و در تمام مسابقات حائز مدالهای برتربوده است گفت: نه تنها درکشور بلکه درعرصه  بینالمللی هم توانسته رتبه دوم جهانی را کسب نماید .

معاون پژوهشی اظهارکرد: تیم رباتیک واحد کازرون در سال 93 موفق به کسب مقامهای ارزشمندی در بین تیمهای استان و کشور بوده است اما در ابتدای امسال مدال جهانی کسب نموده و این افتخار بزرگی است که توسط تیم رباتیک واحد کازرون کسب شده است.

در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر از آقای اکبرپور تجلیل شد

تجلیل از تیم رباتیک دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرونتجلیل از تیم رباتیک دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرونتجلیل از تیم رباتیک دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون